EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,40

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34061-040
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 300 m

1690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34061-040
Átmérő: 0.40 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs - sárga
Szakítószilárdság: 19.60 kg
ET Excalibur Carp Feeder Fluo narancs - citromsárga átmenetes camou zsinór 300m Az Energoteam Excalibur szériájának legújabb tagja, Carp Feeder, Camou változatban, kétféle szín összeállításában, mely jelen esetben Fluo narancs és citromsárga keveréke. Az élénk fluo változatnak hála az éjszakai horgászatok során is megfelelő választás a zsinór, de a 2 szín átmenetének köszönhetően nappal is jó fénytörési mutatókkal bír. Anyaga kopásálló és az időjárással, napsugárzással szemben is jó mutatókkal bír. A damil kisebb méretei a nevéből adódóan tökéletesek hosszúelőkés feederezéshez vagy method feederezéshez. A tekintélyes méretskála nagyobb tagjai pedig a bojlis és hagyományos fenekezős készségeket használók számára nyújt tökéletes megoldást. A zsinór kiemelten ajánlott azoknak a horgászoknak, akik nem csak nappal, hanem rosszabb látási viszonyok között, éjjel is keresik a halakat. Fluo színe segítséget fog nyújtani este, ha több szerelékkel horgászunk. 300m-es tekercsekben került forgalomba, mely a nagyobb dobú orsókra is jó alternatívává teszi a terméket.

Ha horgász vagy, akkor biztosan tudod, hogy a megfelelő monofil zsinór kiválasztása nélkülözhetetlen a sikerhez. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,40 egy olyan termék, amelyet a horgászok imádni fognak. Ez a zsinór kiváló minőségű, erős és rugalmas, így biztosítva a tökéletes halászati élményt.

A zsinór mérete 0,40 mm vastag és 300 méter hosszú, így elegendő hosszúsággal rendelkezik ahhoz, hogy több halat is foghassunk egyetlen horgászat alatt. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a maximális tartósságot és ellenállást. Ez a zsinór rugalmas és erős, így könnyen elbírja a nagyobb halakat is.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór kiemelkedő előnye, hogy nagyon jól látható a vízben. Ez a zsinór narancssárga és sárga camou színekben kapható, így könnyen láthatjuk, ha valamilyen aktivitás történik a horog körül. Ez különösen akkor hasznos, ha sötétben horgászunk, vagy ha a víz nagyon zavaros.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór kiválóan alkalmas az etetőkosaras horgászatra, így különösen ajánlott a kárász, a ponty és a keszeg horgászatához. Ez a zsinór rendkívül könnyen használható, és lehetővé teszi, hogy a horog pontosan oda kerüljön, ahová azt szeretnénk.

Összességében az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,40 egy remek választás mindazok számára, akik szeretnek horgászni. Ez a zsinór kiváló minőségű, erős és rugalmas, és lehetővé teszi, hogy a horgászat során teljes mértékben kiélvezd a természetet. Ha szeretnél nagyobb halakat fogdosni, akkor érdemes kipróbálnod az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinórt, amely biztosítja a maximális tartósságot és ellenállást!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák