EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,18

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34066-018
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 300 m

1350 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34066-018
Átmérő: 0.18 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga - zöld
Szakítószilárdság: 4.80 kg
ET Excalibur Carp Feeder Fluo zöld - citromsárga átmenetes camou zsinór 300m Az Energoteam Excalibur szériájának legújabb tagja, Carp Feeder, Camou változatban, kétféle szín összeállításában, mely jelen esetben Fluo zöld és citromsárga keveréke. Az élénk fluo változatnak hála az éjszakai horgászatok során is megfelelő választás a zsinór, de a 2 szín átmenetének köszönhetően nappal is jó fénytörési mutatókkal bír. Anyaga kopásálló és az időjárással, napsugárzással szemben is jó mutatókkal bír. A damil kisebb méretei a nevéből adódóan tökéletesek hosszúelőkés feederezéshez vagy method feederezéshez. A tekintélyes méretskála nagyobb tagjai pedig a bojlis és hagyományos fenekezős készségeket használók számára nyújt tökéletes megoldást. A zsinór kiemelten ajánlott azoknak a horgászoknak, akik nem csak nappal, hanem rosszabb látási viszonyok között, éjjel is keresik a halakat. Fluo színei segítséget fognak nyújtani este, ha több szerelékkel horgászunk. 300m-es tekercsekben került forgalomba, mely a nagyobb dobú orsókra is jó alternatívává teszi a terméket.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 egy olyan termék, amelyet a horgászok biztosan értékelni fognak. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek, így hosszú élettartammal rendelkezik.

Ez a zsinór sárga-zöld camou színű, így tökéletesen képes elrejtőzni a vízben, és nem zavarja meg a halakat. A zsinórnak köszönhetően a horgászok könnyen meg tudják szemelni a halakat, és így könnyebben tudnak kapitális halakat fogni.

A zsinór hossza 300 méter, így elegendő az egész szezonra. A vastagsága 0,18 mm, így könnyen használható bármilyen típusú horgászat során.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 nagyon erős és tartós, ami azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy nem szakad el, ha nagyobb halat kap. Ez a zsinór ideális a feeder horgászathoz, amelyet a horgászok többnyire a pontyhorgászat során használnak.

A zsinór könnyen csúszik a gyűrűkön, így a horgászok könnyen dobhatják ki a horogot a vízbe. A zsinór magas kopásállósággal rendelkezik, és nem deformálódik, így hosszú élettartamot biztosít.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 nagyon könnyen használható, és kiváló minőségű termék. A horgászok biztosak lehetnek benne, hogy ez a zsinór ideális választás minden horgászati ​​igényhez. Ez a zsinór az egyik legjobb választás a pontyhorgászat során, és a horgászok egész életükben élvezhetik annak előnyeit.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák