EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,22

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34066-022
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 300 m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34066-022
Átmérő: 0.22 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga - zöld
Szakítószilárdság: 6.85 kg
ET Excalibur Carp Feeder Fluo zöld - citromsárga átmenetes camou zsinór 300m Az Energoteam Excalibur szériájának legújabb tagja, Carp Feeder, Camou változatban, kétféle szín összeállításában, mely jelen esetben Fluo zöld és citromsárga keveréke. Az élénk fluo változatnak hála az éjszakai horgászatok során is megfelelő választás a zsinór, de a 2 szín átmenetének köszönhetően nappal is jó fénytörési mutatókkal bír. Anyaga kopásálló és az időjárással, napsugárzással szemben is jó mutatókkal bír. A damil kisebb méretei a nevéből adódóan tökéletesek hosszúelőkés feederezéshez vagy method feederezéshez. A tekintélyes méretskála nagyobb tagjai pedig a bojlis és hagyományos fenekezős készségeket használók számára nyújt tökéletes megoldást. A zsinór kiemelten ajánlott azoknak a horgászoknak, akik nem csak nappal, hanem rosszabb látási viszonyok között, éjjel is keresik a halakat. Fluo színei segítséget fognak nyújtani este, ha több szerelékkel horgászunk. 300m-es tekercsekben került forgalomba, mely a nagyobb dobú orsókra is jó alternatívává teszi a terméket.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,22' egy nagyszerű választás bármely horgász számára, aki szereti a kihívásokat és az élményeket, amelyekkel a horgászat jár. Ez a monofil zsinór kiváló minőségű, és rendkívül tartós, ami garantálja, hogy sokáig élvezheted a horgászatot.

A zsinór 300 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy elegendő mennyiségű zsinórral rendelkezel ahhoz, hogy kényelmesen horgászhass bárhol, bármikor. Az 0,22mm vastagságának köszönhetően a zsinór rendkívül erős és ellenálló, így megfelelő védelmet biztosít a nagyobb méretű halak ellen.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór színe rendkívül vonzó, és biztosítja, hogy a zsinór felismerhető legyen a vízben. A sárga-zöld camou szín segít abban, hogy a zsinór ne legyen túl feltűnő, így a halak ne vegyék észre, és ne riadjanak meg.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór könnyen használható, és a legtöbb horgászbotra és orsóra illeszkedik. Az erős és tartós anyag használata biztosítja, hogy a zsinór ne csavarodjon, és ne akadjanak bele a csomók.

Összességében, az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,22 egy nagyszerű választás bármely horgász számára, aki szereti a kihívásokat és az élményeket, amelyekkel a horgászat jár. A zsinór nagyon tartós, és az erős anyag használata biztosítja, hogy megfelelő védelmet nyújtson a nagyobb méretű halak ellen. A színe is nagyon vonzó, és segít abban, hogy a zsinór ne legyen túl feltűnő a vízben. Ha szeretsz horgászni, akkor az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák