EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,30

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34066-030
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 300 m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34066-030
Átmérő: 0.30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga - zöld
Szakítószilárdság: 12.35 kg
ET Excalibur Carp Feeder Fluo zöld - citromsárga átmenetes camou zsinór 300m Az Energoteam Excalibur szériájának legújabb tagja, Carp Feeder, Camou változatban, kétféle szín összeállításában, mely jelen esetben Fluo zöld és citromsárga keveréke. Az élénk fluo változatnak hála az éjszakai horgászatok során is megfelelő választás a zsinór, de a 2 szín átmenetének köszönhetően nappal is jó fénytörési mutatókkal bír. Anyaga kopásálló és az időjárással, napsugárzással szemben is jó mutatókkal bír. A damil kisebb méretei a nevéből adódóan tökéletesek hosszúelőkés feederezéshez vagy method feederezéshez. A tekintélyes méretskála nagyobb tagjai pedig a bojlis és hagyományos fenekezős készségeket használók számára nyújt tökéletes megoldást. A zsinór kiemelten ajánlott azoknak a horgászoknak, akik nem csak nappal, hanem rosszabb látási viszonyok között, éjjel is keresik a halakat. Fluo színei segítséget fognak nyújtani este, ha több szerelékkel horgászunk. 300m-es tekercsekben került forgalomba, mely a nagyobb dobú orsókra is jó alternatívává teszi a terméket.

Az EXCALIBUR márka által kínált 'EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,30' egy olyan termék, amely minden horgász számára a tökéletes választás lehet. Ez a zsinór megfelelő vastagsággal rendelkezik a nagyobb halak horgászatához, de ugyanakkor elég finom ahhoz is, hogy érzékenyen érzékelhesd a halak aktivitását.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,30 mérete 300 méter hosszúságú és 0,30 mm vastagságú, így elegendő zsinórt biztosít a hosszabb távú horgászatokhoz is. A sárga-zöld camou szín a természetes környezetben tökéletesen elrejti a zsinórt, így a halak nem fognak észrevenni.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,30 előnyei között szerepel az, hogy kiváló minőségű anyagból készült, amely hosszú távú használatot tesz lehetővé. A zsinór rendkívül erős, így a nagyobb halak nem fognak megszakítani. Ezenkívül a zsinór nagyon rugalmas, amely lehetővé teszi a halak csábítását és a horogba akasztását anélkül, hogy a zsinór elszakadna.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,30 nagyszerű választás a tóban lévő békák és egyéb akadályok miatt. A zsinór nagyon sima és csúszós, így könnyen átcsúszik a növényeken és más akadályokon, amelyekkel találkozhatsz a horgászat során.

Ezenkívül az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,30 nagyon érzékeny, így észlelheted a halak aktivitását és a horogra akaszthatod a halakat. A zsinór nagyon jól működik a feederes horgászat során, és lehetővé teszi a pontosságot és a távolság érzékelését.

Összességében az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,30 egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik kiváló minőségű zsinórra vágynak, amely erős, rugalmas és nagyon érzékeny. Ezenkívül a sárga-zöld camou szín a természetes környezetben tökéletesen elrejti a zsinórt, így a halak nem fognak észrevenni. Ne habozz, válaszd az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,30-at és élvezd a horgászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák