EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,35

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34066-035
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m

1690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34066-035
Átmérő: 0.35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga - zöld
Szakítószilárdság: 14.85 kg
ET Excalibur Carp Feeder Fluo zöld - citromsárga átmenetes camou zsinór 300m Az Energoteam Excalibur szériájának legújabb tagja, Carp Feeder, Camou változatban, kétféle szín összeállításában, mely jelen esetben Fluo zöld és citromsárga keveréke. Az élénk fluo változatnak hála az éjszakai horgászatok során is megfelelő választás a zsinór, de a 2 szín átmenetének köszönhetően nappal is jó fénytörési mutatókkal bír. Anyaga kopásálló és az időjárással, napsugárzással szemben is jó mutatókkal bír. A damil kisebb méretei a nevéből adódóan tökéletesek hosszúelőkés feederezéshez vagy method feederezéshez. A tekintélyes méretskála nagyobb tagjai pedig a bojlis és hagyományos fenekezős készségeket használók számára nyújt tökéletes megoldást. A zsinór kiemelten ajánlott azoknak a horgászoknak, akik nem csak nappal, hanem rosszabb látási viszonyok között, éjjel is keresik a halakat. Fluo színei segítséget fognak nyújtani este, ha több szerelékkel horgászunk. 300m-es tekercsekben került forgalomba, mely a nagyobb dobú orsókra is jó alternatívává teszi a terméket.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,35' egy kiváló minőségű, megbízható és tartós zsinór, amelyet kifejezetten a horgászok számára terveztek. A zsinór hossza 300 méter, vastagsága pedig 0,35 mm, ami ideális méret a különböző halak horgászatához.

A zsinór anyaga rendkívül erős és tartós, így ellenáll a halak harapásának és a különböző külső hatásoknak. A fluorocarbon anyagból készült zsinór nagyon rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok számára könnyű dolgot jelent a használata.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór színét a természet ihlette, így könnyen összeolvad a víz környezetével, így nehezebben észrevehető a halak számára. A sárga-zöld camou szín tehát nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem a sikeresebb horgászat érdekében is.

A zsinór kiváló minőségű, ami azt jelenti, hogy nem csak tartós, de rendkívül érzékeny is. Ennek köszönhetően a horgászok jobban érezhetik a halakat, és könnyebben észrevehetik, ha valami a horogra akad. Ez nagyon fontos azokban az esetekben, amikor a halak nem akarják megrágni az etetőt, vagy amikor a horgászok kisebb halakra vadásznak.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór könnyen használható, és a különböző horgászmódszerekhez is alkalmas. A zsinór kiváló minőségét és tartósságát a gyártói garancia is biztosítja.

Összességében, az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,35 egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A fluorocarbon anyagból készült zsinór nagyon rugalmas és könnyen kezelhető, és a sárga-zöld camou színe segít a halak észrevétlen elkapásában. Ha egy megbízható és hatékony zsinórra van szükséged a következő horgászkalandhoz, az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák