EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA-ZÖLD CAMOU monofil zsinór 300M 0,40

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34066-040
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 300 m

1690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34066-040
Átmérő: 0.40 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga - zöld
Szakítószilárdság: 19.60 kg
ET Excalibur Carp Feeder Fluo zöld - citromsárga átmenetes camou zsinór 300m Az Energoteam Excalibur szériájának legújabb tagja, Carp Feeder, Camou változatban, kétféle szín összeállításában, mely jelen esetben Fluo zöld és citromsárga keveréke. Az élénk fluo változatnak hála az éjszakai horgászatok során is megfelelő választás a zsinór, de a 2 szín átmenetének köszönhetően nappal is jó fénytörési mutatókkal bír. Anyaga kopásálló és az időjárással, napsugárzással szemben is jó mutatókkal bír. A damil kisebb méretei a nevéből adódóan tökéletesek hosszúelőkés feederezéshez vagy method feederezéshez. A tekintélyes méretskála nagyobb tagjai pedig a bojlis és hagyományos fenekezős készségeket használók számára nyújt tökéletes megoldást. A zsinór kiemelten ajánlott azoknak a horgászoknak, akik nem csak nappal, hanem rosszabb látási viszonyok között, éjjel is keresik a halakat. Fluo színei segítséget fognak nyújtani este, ha több szerelékkel horgászunk. 300m-es tekercsekben került forgalomba, mely a nagyobb dobú orsókra is jó alternatívává teszi a terméket.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo sárga-zöld camou monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet minden horgász szívesen használ. A zsinór hossza 300 méter, vastagsága pedig 0,40 mm, így bőven elegendő ahhoz, hogy hosszabb távolságokra is tudjunk dobni vele.

A zsinór színe sárga-zöld camou, amely remekül beleolvad a természetbe, így a halak nem fognak annyira megijedni tőle, és könnyebben be tudjuk őket csalni a horogra. A zsinór fluorocarbon bevonattal van ellátva, így nagyon erős és ellenálló a kopásnak és a szakadásnak.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo sárga-zöld camou monofil zsinór különlegessége, hogy rendkívül könnyű és puha, így nagyon jól lehet vele dobni, és könnyen lehet vele kezelni a horoghalat. Emellett nagyon magas az áttörőszilárdsága is, így bármilyen nagyobb halat is sikerült horogra akasztani, biztosak lehetünk benne, hogy a zsinór nem fog szakadni.

A zsinór kiválóan alkalmas feeder horgászatra, de használhatjuk pontyhorgászatra, csukázásra, és más halfajok fogására is. Az Excalibur Carp Feeder Fluo sárga-zöld camou monofil zsinór a horgászat során nagyon fontos szerepet tölt be, hiszen a horgászat sikeressége nagyban függ a zsinór minőségétől és tulajdonságaitól.

Összefoglalva, az Excalibur Carp Feeder Fluo sárga-zöld camou monofil zsinór egy nagyon jó minőségű és megbízható termék, amelyet minden horgász szívesen használ. A zsinór könnyű, puha és erős, fluorocarbon bevonattal ellátva, amely nagyon ellenálló a kopásnak és a szakadásnak. Ha szeretnél egy megbízható és hatékony zsinórt a horgászathoz, akkor az Excalibur Carp Feeder Fluo sárga-zöld camou monofil zsinór a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák