Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,16 MM 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-116
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-116
Átmérő: 0,16mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 3,59kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára elengedhetetlen. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően a zsinór nagyon erős és tartós. A termék mérete 01 0,16 MM 1500 M, így ezzel a hosszal bőven elegendő lesz minden horgász számára.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór további előnye, hogy nagyon könnyű a használata. A zsinór nagyon jól csúszik, ami azt jelenti, hogy a horog könnyedén beleszúrható az édesvízi és a tengeri halakba. Emellett a zsinór nagyon jó rugalmassággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a horog nagyon jól tart a zsinóron, így a halak nehezebben tudnak kicsúszni.

A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően a zsinór nagyon ellenálló a vízben és az UV sugárzásnak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú időn át tartós marad, és nem veszít el a minőségéből. A zsinór további előnye, hogy nagyon jól látható a vízben, így a horgász könnyen követheti a zsinór mozgását.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon sokoldalú termék, amelyet bármilyen típusú horgászatra használhatunk. A zsinór nagyon jól alkalmazható édesvízi horgászatra, tengeri horgászatra, pontyhorgászatra, süllőhorgászatra és még sok más típusú horgászatra is. A zsinór nagyon rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a különböző horgászmódszerekhez.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór további előnye, hogy nagyon könnyen kezelhető. A zsinór nagyon könnyen csomózható, így a horgász könnyedén tudja a horoghoz rögzíteni. Emellett a zsinór nagyon könnyen vágódik, így a horgász könnyen tudja vágni, ha szükséges.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór nagyon erős és tartós, nagyon könnyű a használata és nagyon sokoldalú. A zsinór mérete 01 0,16 MM 1500 M, ami bőven elegendő lesz minden horgász számára. Ha te is szeretnél egy kiváló minőségű zsinórt, akkor válaszd a Kamasaki Super XXL monofil zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák