Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,18 MM 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-118
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-118
Átmérő: 0,18mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 4,22kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy kiváló minőségű és tartós horgászzsinór, amely a legigényesebb horgászok igényeit is kielégíti. A termék kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. Ezen kívül a Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül vékony átmérőjének köszönhetően rendkívül érzékeny, így a horgászok számára könnyen érzékelhető, ha a hal csalogatni kezdi a csalit.

A termék méretei is rendkívül előnyösek a horgászok számára. Az 1500 méter hosszú zsinór lehetővé teszi a hosszú dobásokat, így a horgászok tovább és pontosabban dobhatnak. Az 0,18 mm-es átmérő pedig a kisebb halak és az érzékenyebb halak könnyű befogását teszi lehetővé. A horgászok így sokkal több halat tudnak befogni, és élményesebbé tehetik a horgászatot.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór további előnyei közé tartozik, hogy rendkívül erős és ellenálló. A zsinór nem szakad el könnyen, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a halak elszökése miatt. Emellett a zsinór nagyon jól bírja az időjárási viszontagságokat is, így az esőben vagy a viharban is használható.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór emellett nagyon könnyen kezelhető is. A zsinór sima felülete segíti a dobásokat, így a horgászok könnyedén és pontosan dobhatnak. A zsinór könnyen csomózható is, így a horgászok nem veszítenek sok időt azzal, hogy csomózgatják a zsinórt.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy kiváló minőségű, tartós és könnyen kezelhető horgászzsinór, amely megfelel a legigényesebb horgászok elvárásainak is. Az 1500 méter hosszú és 0,18 mm-es átmérőjű zsinór lehetővé teszi a hosszú dobásokat és a kisebb halak és érzékeny halak könnyű befogását. A zsinór további előnye az erős és ellenálló szerkezet, valamint a könnyű kezelhetőség. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás a halak befogásához, és valóban megéri a befektetést.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák