Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 01 0,45 MM 500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-145
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,45
Zsinór hossza: 500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik igénylik a magas minőséget és a tartósságot. Ez a zsinór kiváló minőségű és erős anyagokból készült, így a horgászat során könnyen bírja a nagyobb terhelést is. A termék kiválóan alkalmas minden típusú halászatra, így akár a tengeren, akár a folyóban vagy tóban is használható.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór 0,45 mm vastagságú, és 500 méter hosszú. Ez az általános méret sok horgász számára tökéletesen megfelelő, és lehetővé teszi, hogy a horgászok több halat kapjanak és jobban élvezzék a horgászatot. A vastagsága miatt könnyen látható a vízben, így könnyen követhető a hal mozgása.

A zsinór kiválóan ellenáll a sérüléseknek, a kopásnak és az UV sugárzásnak is. Ennek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, és kevésbé hajlamos a szakadásra. A zsinór nagy előnye, hogy nem csavarodik össze, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór összekuszálódás miatt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór könnyen használható, és kiválóan alkalmas mind az amatőr, mind a profi horgászok számára. A zsinór nagy előnye, hogy könnyen csomózható, és nem szakad el a csomókban. Az egyenletesen fonott zsinór biztosítja a megfelelő stabilitást és erőt, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a szakadás miatt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazi érték a horgászok számára. Kiváló minősége és tartóssága miatt sokáig használható, így a horgászoknak nem kell gyakran cserélniük a zsinórt. A termék kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a magas költségek miatt.

Összességében, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy kiváló választás minden horgász számára, aki igényli a minőséget és a tartósságot. A zsinór könnyen csomózható, ellenáll a sérüléseknek és a kopásnak, és hosszú élettartammal rendelkezik. A zsinór nagy előnye, hogy nem csavarodik össze, így a horgászoknak nem kell aggódnia az összekuszálódás miatt. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik legjobb zsinór a piacon, és garantáltan megfelel minden horgász igényének.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák