Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 02 0,16 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-216
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!
Cikkszám: 30009-216
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 1500 m
Szín: Oliva zöld
Szakítószilárdság: 3,59 kg

Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!

 

Az általános monofil zsinórokat régebben 100-150 méteres tekercsekben lehetett kapni. Mostanában már előfordultak 300 méteres tekercsek is, de sok esetben ennyi is kevés egy megfelelő méretű orsóra. A Kamasaki XXl-ek megvásárlásával megkíméljük magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy feltekerés közben elfogy a zsinór, de még nincs tele az orsó. Vagy attól, hogy mindenféle alátét zsinórokkal és plusz csomókkal foglalkozzunk.

Ára annyira fantasztikus, hogy sok esetben rosszabbul járnánk, ha 300 méteres tekercs főzsinórt és alátét zsinórt vennénk külön.

Minőségre pedig egészen príma, az általános horgászatok igényeit teljes mértékben kielégíti.
Csavarodásra nem hajlamos, inkább keményebb, erősebb zsinór, mintsem túl lágy.

Világos, olivás színe a kavicsbányatavaktól, a zöld növényzettel bennőt vizekig, mindenhol jól teljesít és láthatatlan marad.

Széles méretválasztékának köszönhetően a keszegezéstől a csukázásig, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék a horgászok számára, amely a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült. Ez a zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra, legyen szó akár tengeri, akár édesvízi horgászatról.

A zsinór vastagsága 02, ami azt jelenti, hogy nagyon vékony és könnyű. Így könnyedén dobálhatod a csalit és biztosítod vele, hogy a halak ne vegyék észre a horgászfelszerelésedet. Emellett a zsinórnak hossza is rendkívül nagy, hiszen 1500 méter hosszú, így egyszerre nagyon sok halat tudsz majd kifogni vele.

Ez a zsinór rendkívül ellenálló és tartós, ami azt jelenti, hogy sokáig használhatod majd anélkül, hogy bármilyen problémád lenne vele. A zsinór anyaga magas minőségű, így a halak nehezen szakítják el, ami biztosítja a sikeres horgászatot.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór könnyen csomózható és nagyon jól tartható. Nem fog elgyengülni vagy elnyúlni, amikor terhelésnek van kitéve. Így biztos lehetsz benne, hogy a horgászfelszerelésed mindig megbízható lesz.

A zsinór színe áttetsző, így a halak nehezen fogják észrevenni. Ez nagyon fontos, mert így biztosíthatod, hogy a horgászfelszerelésed ne akadályozza a halakat abban, hogy a csalit megeszik.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely biztosítja a sikeres horgászatot. Ez a zsinór tartós, ellenálló és könnyen használható. Ha szeretnél egy olyan zsinórt használni, amely minden horgászati kihívásnak megfelel, akkor érdemes kipróbálnod a Kamasaki Super XXL monofil zsinórt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák