Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 03 0,35 1000 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-335
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 1000 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-335
Átmérő: 0,35mm
Szakítószilárdság: 13,21kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik legjobb minőségű horgászzsinór, amelyet a piacon találhatsz. A 0,35 mm vastagságú zsinór 1000 méter hosszú, így tökéletesen megfelel azoknak a horgászoknak, akik nagyobb távolságra szeretnének elérni a halakat. Az XXL jelölés pedig azt jelzi, hogy a zsinór különösen vastag, így rendkívül erős és tartós.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén megbirkózz a nagyobb halakkal is. A zsinór kiválóan megállja a helyét a tengeri horgászat során is, mivel ellenáll a sós víznek és az UV sugárzásnak. A zsinór rendkívül sima felületű, így minimális a súrlódás, és könnyedén lehet vele dobni.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül könnyen kezelhető, és nem csavarodik össze, így az egész napos horgászat során is kényelmes marad a használata. A zsinór színe tiszta fehér, így könnyen látható a vízben, és a halak is könnyebben észreveszik.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiválóan alkalmas az édesvízi és a tengeri horgászatra egyaránt. A zsinór méretei és vastagsága lehetővé teszik, hogy könnyedén alkalmazkodj a körülményekhez és a halak méretéhez. A zsinór felülete sima és kerek, így könnyedén csúszik a vezeték mentén.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nem csak nagyon erős és tartós, hanem könnyen felismerhető is. A zsinór csomagolása nagy méretű, így könnyen megtalálható a horgásztáskádban. A zsinór szakítószilárdsága 10,8 kg, így bátran nekivághatsz a nagyobb halaknak is.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének egy nagyon erős, tartós és könnyen kezelhető zsinórt. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, és garantálja a horgászat sikerét. Ha szeretnél egy olyan zsinórt, amely könnyen alkalmazkodik a körülményekhez és a halak méretéhez, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór az ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák