Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 04 0,10 MM 2000 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-410
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,1
Zsinór hossza: 2000 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!
Cikkszám: 30009-410
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 2000 m
Szín: Szürkés/átlátszó
Szakítószilárdság: 1,39 kg

Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!

 

Az általános monofil zsinórokat régebben 100-150 méteres tekercsekben lehetett kapni. Mostanában már előfordultak 300 méteres tekercsek is, de sok esetben ennyi is kevés egy megfelelő méretű orsóra. A Kamasaki XXl-ek megvásárlásával megkíméljük magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy feltekerés közben elfogy a zsinór, de még nincs tele az orsó. Vagy attól, hogy mindenféle alátét zsinórokkal és plusz csomókkal foglalkozzunk.

Ára annyira fantasztikus, hogy sok esetben rosszabbul járnánk, ha 300 méteres tekercs főzsinórt és alátét zsinórt vennénk külön.

Minőségre pedig egészen príma, az általános horgászatok igényeit teljes mértékben kielégíti.
Csavarodásra nem hajlamos, inkább keményebb, erősebb zsinór, mintsem túl lágy.

Átlátszó szürkés szine még a legtisztább téli vizekben sem kelt gyanút a halakban.

Széles méretválasztékának köszönhetően a keszegezéstől a csukázásig, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

 

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik legjobb minőségű zsinór a piacon. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely rendkívül erős és tartós. A zsinór 0,10 mm vastagságú és 2000 méter hosszú, így elegendő zsinór áll rendelkezésre a horgászok számára.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór azért különleges, mert a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Az anyag, amelyből készült, rendkívül erős és tartós, így képes ellenállni a különböző környezeti hatásoknak, például a napsugárzásnak, a víznek és a magas hőmérsékletnek is.

A zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra, beleértve az édesvízi, sósvízi és tengeri horgászatot is. A zsinór nagy súlyú halak fogására is alkalmas, mivel nagyon erős és tartós. A zsinór mérete is nagyon fontos, mivel a vastagabb zsinórok nagyobb súlyú halakat tudnak tartani.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül sima felületű, így a horgászok könnyen tudják dobni a csalijukat a vízbe, és nem kell aggódniuk a zsinór elakadása miatt. A sima felületű zsinór segít a horgászoknak abban, hogy a csalijukat a kívánt helyre dobhassák, és hogy könnyen kihúzzák a halat a vízből.

Ezen felül, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór könnyen feltekerhető a horgászbotra, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az összegabalyodás miatt. A zsinór súlya is nagyon fontos, mivel a könnyebb zsinórok könnyebben dobhatók el, és a nehezebb zsinórok nagyobb súlyú halakat tudnak tartani.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik legjobb minőségű zsinór a piacon. Ez a zsinór rendkívül erős és tartós, és alkalmas mindenféle horgászatra. A zsinór sima felületű, könnyen feltekerhető, és nagyon fontos mérete is, mivel a vastagabb zsinórok nagyobb súlyú halakat tudnak tartani. Ha valaki egy igazán minőségi zsinórt keres, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák