Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 04 0,16 MM 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-416
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!
Cikkszám: 30009-416
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 1500 m
Szín: Szürkés/átlátszó
Szakítószilárdság: 3,59 kg

Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!

 

Az általános monofil zsinórokat régebben 100-150 méteres tekercsekben lehetett kapni. Mostanában már előfordultak 300 méteres tekercsek is, de sok esetben ennyi is kevés egy megfelelő méretű orsóra. A Kamasaki XXl-ek megvásárlásával megkíméljük magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy feltekerés közben elfogy a zsinór, de még nincs tele az orsó. Vagy attól, hogy mindenféle alátét zsinórokkal és plusz csomókkal foglalkozzunk.

Ára annyira fantasztikus, hogy sok esetben rosszabbul járnánk, ha 300 méteres tekercs főzsinórt és alátét zsinórt vennénk külön.

Minőségre pedig egészen príma, az általános horgászatok igényeit teljes mértékben kielégíti.
Csavarodásra nem hajlamos, inkább keményebb, erősebb zsinór, mintsem túl lágy.

Átlátszó szürkés szine még a legtisztább téli vizekben sem kelt gyanút a halakban.

Széles méretválasztékának köszönhetően a keszegezéstől a csukázásig, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

 

Ha igazi horgász vagy, akkor tudod, hogy a jó minőségű monofil zsinór elengedhetetlen a sikeres horgászathoz. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amely biztosítja a tartósságot, az erőt és a rugalmasságot, amire a horgászoknak szükségük van.

A 0,16 mm vastagságú és 1500 méter hosszú Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amely kiválóan alkalmas a különböző halfajok horgászatára, akár a tengerparton, akár a folyóban vagy a tóban. A zsinór nagy szakítószilárdságot és tartósságot biztosít, így garantáltan nem fogsz csalódni az eredményben.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiválóan ellenáll az UV-sugárzásnak és a korróziónak, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az erős, de mégis rugalmas zsinór lehetővé teszi, hogy a halakat hatékonyan és könnyen kifogjuk, és megakadályozza a szakadásokat és a csomók kialakulását.

A termék további előnye, hogy kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez, így bármilyen helyzetben megbízhatóan működik. A termék könnyen kezelhető és a megfelelő horgásztechnikával a maximális hatékonyságot biztosítja.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór méretei lehetővé teszik, hogy könnyedén csomagold és tárolja a zsinórt, így nem kell aggódnia a hely hiánya miatt. A termék könnyen feltekerve a horgászbotra, és a kis mérete lehetővé teszi, hogy könnyen szállítsa és tárolja a zsinórt.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. Kiváló minőségű, tartós és rugalmas, és garantáltan megbízható a különböző horgászati ​​körülmények között. Ha a legjobb minőségű monofil zsinórra van szüksége, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a választásod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák