Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 04 0,45 MM 500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-445
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,45
Zsinór hossza: 500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!
Cikkszám: 30009-445
Átmérő: 0,45 mm
Hossz: 500 m
Szín: Szürkés/átlátszó
Szakítószilárdság: 19,61 kg

Nagy kiszerelésű általános monofil zsinór!

 

Az általános monofil zsinórokat régebben 100-150 méteres tekercsekben lehetett kapni. Mostanában már előfordultak 300 méteres tekercsek is, de sok esetben ennyi is kevés egy megfelelő méretű orsóra. A Kamasaki XXl-ek megvásárlásával megkíméljük magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy feltekerés közben elfogy a zsinór, de még nincs tele az orsó. Vagy attól, hogy mindenféle alátét zsinórokkal és plusz csomókkal foglalkozzunk.

Ára annyira fantasztikus, hogy sok esetben rosszabbul járnánk, ha 300 méteres tekercs főzsinórt és alátét zsinórt vennénk külön.

Minőségre pedig egészen príma, az általános horgászatok igényeit teljes mértékben kielégíti.
Csavarodásra nem hajlamos, inkább keményebb, erősebb zsinór, mintsem túl lágy.

Átlátszó szürkés szine még a legtisztább téli vizekben sem kelt gyanút a halakban.

Széles méretválasztékának köszönhetően a keszegezéstől a csukázásig, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

 

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 04 0,45 MM 500 M egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a legjobb anyagok felhasználásával és a legmodernebb technológiával készítettek. Ez a zsinór kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik igénylik a maximális minőséget és teljesítményt.

Ez a zsinór rendkívül erős és tartós, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fárasztását és biztonságos kifogását. Az anyag, amelyből készült, nagyon rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászoknak sokkal jobb érzésük van, ha azokkal dolgoznak.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 04 0,45 MM 500 M nagyon vastag, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és tartós. Ez a zsinór tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakat akarnak kifogni. A vastagsága miatt ez a zsinór nagyon jól ellenáll a sérüléseknek és a kopásnak, így sokáig használható.

Ez a zsinór nagyon könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön és a bottal is nagyon jól dolgozható, ami nagyon fontos a horgászat során. A zsinór színének köszönhetően is nagyon könnyen követhető, így a horgászok mindig láthatják, hogy hol van a hal és hogyan mozog.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 04 0,45 MM 500 M méretei is nagyon fontosak. A 500 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy a horgászok sokáig használhassák ezt a zsinórt, anélkül, hogy folyamatosan újratöltötték volna. A 0,45 mm vastagság pedig lehetővé teszi a nagyobb halak kifogását és biztonságos hazaszállítását.

Összefoglalva, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 04 0,45 MM 500 M egy nagyon jó minőségű horgászzsinór, amelynek sok előnye van. Nagyon erős, tartós és könnyen kezelhető, ez a zsinór tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik igénylik a maximális minőséget és teljesítményt. A zsinór méretei és vastagsága lehetővé teszik a nagyobb halak kifogását és biztonságos hazaszállítását, így a horgászok mindig biztonságban érezhetik magukat a vízen. Ha igazán jó minőségű horgászzsinórt keresel, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 04 0,45 MM 500 M a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák