Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,15 MM 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-615
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,15
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-615
Átmérő: 0,15mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 3,44kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amely minden horgász számára kiváló megoldást kínál. Ez a zsinór a Kamasaki márka egyik legjobb terméke, amely kiváló minőséget és tartósságot kínál. A zsinór mérete 06 0,15 MM és hossza 1500 M, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy a horgászok hosszú ideig használhassák ezt a zsinórt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyeknek köszönhetően tartós és ellenálló. A zsinór kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy hatékonyan halásszanak. A zsinór kiválóan alkalmas az édesvízi és a sós vízi halászatra is.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiválóan alkalmas az erős halakra való horgászatra. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és az abráziónak, így a horgászok bátran használhatják ezt a zsinórt az erős halakhoz való horgászat során. A zsinór kiválóan ellenáll a törésnek és a deformációnak is, így a horgászok bátran használhatják ezt a zsinórt az igényes horgászati körülmények között is.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiválóan alkalmas a távoli horgászatra is. A zsinór kiválóan csúszik a gyűrűkön, így a horgászok könnyedén dobhatják ki a csalit a távoli pontokra is. A zsinór kiválóan szállítható, így a horgászok bátran használhatják ezt a zsinórt a távoli horgászat során is.

Azok a horgászok, akik a Kamasaki Super XXL monofil zsinórt választják, kiváló minőséget és tartósságot kapnak. A zsinór kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hatékony halászatot. A zsinór nagy mérete és hossza lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszú ideig használják ezt a zsinórt. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlani tudunk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák