Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,16 MM 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-616
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-616
Átmérő: 0,16mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 3,59kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiemelkedő minőségű termék, amely igazi kincs a horgászok számára. A zsinór mérete 06 0,16 mm, ami azt jelenti, hogy vékony és könnyű, mégis erős és tartós. A hossza pedig 1500 m, így akár hosszú távú horgászatokra is elegendő.

A zsinór kialakítása és anyaga nagyon fontos szerepet játszik a horgászat sikerében. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kifejezetten erre lett tervezve, hogy a legjobb eredményeket hozza ki a horgászokból. A zsinór magas minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Emellett különleges bevonattal is ellátott, ami még jobb csúszási tulajdonságokkal rendelkezik, így a halak még nehezebben veszik észre.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül sokoldalú termék, amelyet bármilyen horgászati ​​tevékenységhez használhatunk. Legyen szó akár édesvízi, akár sós vízi horgászatról, ez a zsinór minden körülmények között megállja a helyét. Kiválóan alkalmas nagyhalas horgászatra, mivel a vékonyabb átmérőjének köszönhetően a halak nehezebben veszik észre, és nem tudják eltávolítani magukat a horogról.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinórnak nagyon jó a csomózási tulajdonsága, így a csomók erősek és tartósak maradnak. Az ilyen zsinórok alkalmazása különösen fontos azoknál a horgászoknál, akik gyakran fogják a nagyobb halakat, mivel a csomók megbízhatóak és erősek lesznek.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór hosszú élettartamú termék, amelyet könnyen kezelhetünk és karbantarthatunk. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak az UV sugárzásnak és a káros környezeti hatásoknak. Emellett a zsinór karbantartása és tisztítása is rendkívül egyszerű, a rendszeres ápolás pedig meghosszabbítja a zsinór élettartamát.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy kiváló minőségű, megbízható és tartós termék, amely minden horgásznak ajánlott. A zsinór kiváló csomózási tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon erős és tartós, és könnyen kezelhető. A zsinór mérete és hossza a legjobb eredmények eléréséhez tökéletesen megfelelő. Ha értékes és minőségi horgászfelszerelést keresel, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák