Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,18 MM 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-618
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-618
Átmérő: 0,18mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 4,22kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű és megbízható horgászzsinór, amelyet a horgászok nagy örömmel használnak. Az XXL neve onnan ered, hogy ez a zsinór hihetetlenül vastag és erős. A 0,18 mm átmérőjű zsinór akár 6 kg terhelést is elbír, így ideális választás lehet nagyobb halak fogásához.

A 1500 méter hosszú zsinór elegendő ahhoz, hogy számos horgászatot megtarts vele, anélkül, hogy aggódnod kellene a kifogyása miatt. A hosszú zsinór nagyon előnyös lehet, ha távolabbra szeretnél dobni, vagy ha mélyebb vizekben horgászol, ahol a halak mélyebben tartózkodnak.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek nagyon ellenállóak és strapabíróak. A zsinór kiváló kialakítása azt jelenti, hogy hosszú távon is megbízhatóan működik, és nem törik el vagy szakad meg könnyen. A zsinór nagyon rugalmas, ami azt jelenti, hogy könnyen és simán lehet vele dolgozni, és nem törik meg a dobóbotban vagy a horgászbotban.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon könnyű és kényelmes kezelni, ami nagyon fontos azoknak a horgászoknak, akik hosszú órákat töltenek a vízparton. Az anyagok minősége és a zsinór kialakítása biztosítja, hogy a zsinór a lehető leghosszabb élettartammal rendelkezik, így nem kell aggódnod a gyakori cserék miatt.

A zsinórral való horgászat nagyon élvezetes élmény lehet, és a Kamasaki Super XXL monofil zsinór biztosítja, hogy minden horgászatod sikeres és kellemes legyen. Ha fontos számodra a megbízhatóság, a tartósság és a kényelem, akkor ez a zsinór a legjobb választás számodra. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű termék, amelynek minden tulajdonsága a horgászok szükségleteire lett tervezve.

Méret: 06 0,18 MM 1500 M

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák