Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,20 MM 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-620
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-620
Átmérő: 0,2mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 5,08kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok számára kínál kiváló minőségű és megbízható megoldást. Ez a 1500 méteres tekercs kifejezetten a XXL halak fogására lett kifejlesztve, így ideális választás a nagytavakban és folyókban való horgászat során.

A zsinór 0,20 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy nagyon erős, mégis elég vékony ahhoz, hogy hatékonyan átjusson a vízen. A zsinór színe sötétzöld, így jól látható a vízben, és nem riasztja el a halakat.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a vízben és a környezetben előforduló káros hatásoknak. A zsinór nagyon tartós és kopásálló, így hosszú élettartamú.

A zsinór felülete sima és egyenletes, ami minimalizálja a csomók kialakulását és javítja a dobások pontosságát. Az erős és egységes szerkezet garantálja, hogy a zsinór nem szakad el, még akkor sem, ha nagyobb halakat próbálunk megfogni.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór könnyen használható, és kiválóan alkalmas mind a folyók, mind a tavak horgászatához. Az XXL méretű halak kapásának esélye jelentősen megnő, ha ezt a zsinórt használjuk.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok számára kiváló választás, akik valóban komolyan veszik a halak fogását. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, erős és tartós, és ideális az XXL halak fogásához. Ha a horgászat megbízható és hatékony zsinórra van szükséged, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a megfelelő választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák