Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,25 MM 1000 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-625
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-625
Átmérő: 0,25mm
Szakítószilárdság: 7,68kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,25 MM 1000 M a horgászok számára készült, és kiváló minőségű zsinór, amely megfelel az igényes horgászok elvárásainak. A zsinór hossza 1000 méter, ami elegendő az átlagos horgászatokhoz, és a vastagsága 0,25 mm, ami ideális a nagyobb halak fogásához.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a nyomásnak, így hosszabb ideig használható, mint más zsinórok. A zsinór mértani pontossággal készül, és kiválóan illeszkedik a horgászbotra és a horgászorsóra.

A zsinór színe fekete, ami segít abban, hogy ne legyen túl feltűnő a vízben. Ezáltal a halak kevésbé veszik észre, hogy horgászunk, és így könnyebben lehet őket megtéveszteni. A zsinór felülete sima, ami lehetővé teszi a hosszabb dobásokat, és kevesebb súrlódást okoz a horgászboton és az orsón.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór könnyen kezelhető, és kiválóan alkalmas a különböző horgásztechnikákhoz. A zsinór vastagsága lehetővé teszi a nagyobb halak fogását, ugyanakkor elég rugalmas ahhoz, hogy a halak ne szakítsák el a zsinórt. A zsinór textúrája is segít abban, hogy jobban érezzük a halak mozgását, így könnyebben tudjuk őket elkapni.

Összefoglalva, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 06 0,25 MM 1000 M egy kiváló minőségű zsinór, amely megfelel az igényes horgászok elvárásainak. A zsinór hossza és vastagsága lehetővé teszi a nagyobb halak fogását, és a zsinór textúrája és felülete segít a könnyebb kezelésben és dobásokban. A zsinór fekete színe segít abban, hogy kevésbé feltűnő legyen a vízben, és a halak ne vegyék észre a horgászunkat. Ha egy minőségi zsinórra van szükséged, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák