Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 07 0,16 MM 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-716
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-716
Átmérő: 0,16mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 3,59kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy nagyszerű választás minden horgász számára, aki az élvonalbeli minőséget keresi. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és az optimális teljesítményt. A termék fejlett technológiával készül, így könnyen használható és hatékony.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór 07 0,16 MM 1500 M méretének köszönhetően sokoldalúan használható mindenféle horgászati ​​tevékenység során. A hosszúsága lehetővé teszi, hogy hosszabb távon is horgásszon, így több időt tölthet a vízen, és nagyobb esélye van a sikeres fogásra.

Amikor a Kamasaki Super XXL monofil zsinórról van szó, az egyik legnagyobb előnye az, hogy nagyon erős és tartós. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszú élettartamot, és segítenek megvédeni a zsinórt a különböző károsodásoktól. Az UV-stabilizált anyagok használata garantálja, hogy a zsinór nem fog elhalványulni vagy elrepedni a hosszú horgászat során.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászati ​​tevékenységre. A zsinór kiválóan működik a tengerparti horgászatnál, a folyókban való horgászatnál, a csónakos horgászatnál és még sok más horgászati ​​szerkezetben. A zsinór hosszú élettartama és tartóssága garantálja, hogy hosszú távon is használható, és rendkívül hatékony lesz minden horgászati ​​tevékenység során.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül könnyen kezelhető és használható. A zsinór sima felülete segít a folyamatos és sima dobásban, és csökkenti a csomók kialakulásának esélyét. Emellett a zsinór kiválóan működik mindenféle orsóval és bottal, így minden horgászat során kényelmes és könnyű használni.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy nagyszerű választás minden horgász számára, aki a legjobb minőséget keresi. A zsinór hosszú élettartama és tartóssága garantálja, hogy hosszú távon is használható, és rendkívül hatékony lesz minden horgászati ​​tevékenység során. Ha garantált minőséget akarsz, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a tökéletes választás a horgászathoz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák