Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 07 0,40 MM 500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-740
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-740
Átmérő: 0,4mm
Hossz: 500m
Szakítószilárdság: 16,63kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik legjobb megoldás azoknak a horgászoknak, akik igénylik a minőséget és a megbízhatóságot. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló az extrém körülményeknek is. A zsinór vastagsága 0,40 mm, hossza pedig 500 méter, ami azt jelenti, hogy ezzel a zsinórral hosszú távú horgászatot is végezhetünk.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak az, hogy rendkívül erős és tartós. Nem csak a nagy halak, hanem a környezeti hatásokkal is szemben áll. A zsinór anyaga kiváló minőségű, így nem fog elszakadni a legkeményebb kalandok során sem. Ezen kívül, a zsinór kiválóan ellenáll az UV sugaraknak és a sóvíznek is, így akár tengeri horgászat is lehetséges vele.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül könnyen használható, és kényelmesen tartja a horgot a vízben. Az alacsony emelkedési sebessége és az alacsony vízellenállása miatt a horgászat nagyon hatékony lehet. A zsinór szinte észrevehetetlen a vízben, így a halak nem fognak aggódni az élelmiszerért.

A zsinór színe sötétzöld, ami szintén előnyös. A sötétzöld színnek köszönhetően a zsinór nehezebben észrevehető a vízben, így a halak kevésbé fognak megijedni tőle. A zsinór nagyon rugalmas, így könnyen követi a víz alatti akadályokat, és megakadályozza a halak megsérülését.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amelyet mindenképpen érdemes megvenni azoknak, akik horgászat közben a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik. A zsinór nagyon könnyen kezelhető, és nagyon tartós is. Ha valódi minőséget szeretne, akkor ez a zsinór a megfelelő választás. Bátran ajánljuk mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák