Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 07 0,45 MM 500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-745
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,45
Zsinór hossza: 500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-745
Átmérő: 0,45mm
Hossz: 500m
Szakítószilárdság: 19,61kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a horgászok számára készült. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, így rendkívül tartós és megbízható. A zsinór átmérője 0,45 mm, és hossza 500 m, így elegendő a horgászat során előforduló legtöbb helyzetben.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül erős és strapabíró, így ideális választás a nagyobb halakhoz való horgászat során. A zsinór nagy teherbírású, így akár a keményebb körülmények között is bírja a terhelést. A zsinór felülete sima, így a horgászat során kevesebb súrlódás keletkezik, és a zsinór könnyebben siklik a vízben.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül könnyen kezelhető, így akár kezdő horgászok számára is ajánlott. A zsinór könnyen csomózható, és a csomók megbízhatóak és tartósak. A zsinór rugalmas, így a halak harc közbeni mozgását is könnyedén követi.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór színe kék, így jól látható a vízben, így könnyebben követhető a hal mozgása. A zsinór színe nem halványul el a napfény hatására sem, így hosszú távon is megőrzi színét és minőségét.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely ideális választás a nagyobb halakhoz való horgászat során. A zsinór erős, tartós és könnyen kezelhető, így a horgászat során nagy segítséget nyújt. Ha valaki megbízható és tartós zsinórt keres, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló választás lehet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák