Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 07 0,50 MM 500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-750
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,50
Zsinór hossza: 500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-750
Átmérő: 0,5mm
Hossz: 500m
Szakítószilárdság: 22,59kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára egyaránt ajánlott. Ez a zsinór a legjobb választás, ha olyan halakat szeretnél fogni, amelyek igencsak nagyok és nehézkesek, hiszen rendkívül erős és tartós. A zsinór többféle vastagságban kapható, azonban a 0,50 mm-es vastagságú változata a legnépszerűbb, amely 500 méter hosszúságú.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül ellenálló, így nem fog elszakadni, ha nagy halakat fogsz vele. Ezenkívül nagyon könnyű, így hosszú órákon át is kényelmesen használhatod. A zsinór színe sötétzöld, ami jól látható a vízben, így könnyen követheted a hal mozgását.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon jó választás a sügér-, ponty- és csukahorgászok számára. A 0,50 mm-es vastagsága miatt nagyobb halakat is könnyedén lehet vele fogni. A zsinór nagy teherbírása miatt nem kell aggódnod a halak elengedése miatt, mivel biztosan nem fog elszakadni.

A zsinór méretei miatt könnyen használható, és a horgászok nagyon kedvelik, mert rendkívül sokoldalú. Ha horgászat közben a halak elkezdenek védekezni, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór segít abban, hogy azokat könnyebben ki tudjuk fogni. Az erős és tartós zsinór jellemzői miatt a horgászat élménye sokkal nagyobb lesz, és a halak fogása is sokkal sikeresebb.

Összességében elmondható, hogy a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás minden horgász számára, aki nagyobb halakat szeretne fogni. A zsinór rendkívül erős és tartós, így nem kell aggódnod az elszakadás miatt. A zsinór színe jól látható a vízben, így könnyen követheted a hal mozgását. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy nagyon jó minőségű termék, amely garantáltan hosszú évekig szolgálni fogja a horgászokat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák