Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 07 0,60 MM 300 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-760
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,60
Zsinór hossza: 300 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-760
Átmérő: 0,6mm
Szakítószilárdság: 25,57kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok egyik kedvenc választása, és nem véletlenül. Ez a zsinór egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a halak könnyed és biztonságos kifogását. A 07 0,60 MM 300 M-es méretben elérhető Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.

Az első és legfontosabb előnye a Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívüli szilárdsága. Ez a zsinór képes ellenállni a legkeményebb körülményeknek is, így a horgászok bátran vetik be akár a legnagyobb halak elleni küzdelem során is. A zsinór nagy teherbírása lehetővé teszi a nagyobb halak kifogását, ugyanakkor a vékony átmérője miatt mégis könnyű és kényelmes a használata.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló viselkedést mutat a vízben is. A zsinór rendkívül gyorsan merül, így a horgászok könnyen elérhetik a kívánt mélységet. Ezzel a zsinórral a csalikak is könnyedén mozgathatóak a vízben, így a halak észre sem veszik, hogy csalira vadásznak. A zsinór felépítése és anyaga miatt nem csavarodik össze, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór csomósodása miatt sem.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok számára nagyon könnyen kezelhető. A zsinór kiválóan csúszik a bottesten és a gyűrűkön, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór elakadása miatt sem. A zsinór széles színválasztéka miatt a horgászok bármely horgászmódszerhez megtalálják a megfelelő színt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór 07 0,60 MM 300 M-es méretben kapható, ami ideális a nagyobb halak kifogásához. A zsinór vastagsága és hossza miatt a horgászok könnyen elérhetik a kívánt mélységet és távolságot, így bármilyen horgászmódszerhez használható. A zsinór vastagsága miatt a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór képes ellenállni a nagyobb halak elleni küzdelemnek is.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok kedvenc választása, és nem véletlenül. Ez a zsinór rendkívül szilárd és tartós, kiválóan viselkedik a vízben, könnyen kezelhető és ideális a nagyobb halak kifogásához. A zsinór 07 0,60 MM 300 M-es méretben elérhető, és bármely horgászmódszerhez használható. Ha szeretnél egy olyan monofil zsinórt, amely megfelelő minőséggel és tulajdonságokkal rendelkezik, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák