Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 07 0,80 MM 200 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-780
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,80
Zsinór hossza: 200 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánljuk, aki igazán értékelni tudja a minőségi felszerelést. Ez a zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes megismerni, mielőtt elindulnál a következő horgászatra.

Az első és legfontosabb előny az, hogy ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyeknek köszönhetően rendkívül erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy akár nagy testű halakat is képes tartani, és nem fog elszakadni a legrosszabb pillanatban sem. Ezt a zsinórt olyan horgászoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy biztosak lehessenek abban, hogy felszerelésük mindig megfelelően működik.

A második előny az, hogy a Kamasaki Super XXL monofil zsinór kifejezetten nagyméretű halak fogására lett tervezve. Ennek köszönhetően a zsinór vastagsága 0,80 mm, és hossza 200 méter, amely elegendő ahhoz, hogy hosszabb ideig is horgásszhassunk anélkül, hogy aggódnunk kellene a zsinór elszakadása miatt. Ez a vastagság és hossz azt is jelenti, hogy könnyedén tudsz nagyobb halakat is fogni, amelyek a kisebb zsinóroknak nem tudnak ellenállni.

A harmadik előny az, hogy a zsinór könnyen használható, és kiválóan alkalmas mindenféle horgászati technikához. Akár csalizol, akár fenekezel, vagy akár úszózol, ezzel a zsinórral mindig hatékonyan tudsz horgászni. Emellett a zsinór sima felülete is segít abban, hogy a csalit könnyedén és hatékonyan mozgathasd a vízen.

A negyedik előny az, hogy a Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Bár magas minőségi szinttel rendelkezik, mégis elérhető áron vásárolható meg, ami azt jelenti, hogy minden horgász számára megfizethető.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a minőségi horgászfelszerelés egyik legjobb darabja. Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik szeretnének nagyobb halakat fogni, és akiknek fontos, hogy felszerelésük mindig megbízhatóan működjön. A zsinór vastagsága és hossza, valamint kiváló minősége miatt biztosak lehetünk abban, hogy a következő horgászatunkon is sikeresen fognak halakat a horgaink.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák