Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 07 0,90 MM 150 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-790
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,90
Zsinór hossza: 150 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-790
Átmérő: 0,9mm
Hossz: 200m
Szakítószilárdság: 28,56kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok számára készült, akik a legjobb minőséget és teljesítményt várják el a zsinórjuktól. Ez a termék a Kamasaki márka egyik legjobb monofil zsinóra, amelyet valaha készítettek. Kiváló minőségű poliamid anyagból készült, amely tartós, ellenálló és könnyen használható.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór 0,90 mm vastagságú és 150 méter hosszú. Ez a méret ideális a nagyobb halak fogásához, és megfelelően vastag ahhoz, hogy az erős halakat is biztonságosan ki lehessen húzni a vízből. A zsinór erőssége és tartóssága miatt tökéletesen alkalmas az édesvízi és a tengeri horgászatra is.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül ellenálló az UV sugárzás és a víz hatására. A zsinór színe nem halványul el, és a magas minőségű anyagból készült felülete sima és könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön. A zsinór magas sűrűsége miatt nagyon jól érzékelhető a hal érintése, így a horgászok könnyen észrevehetik, ha valamilyen aktivitás van a horgászhelyükön.

Ez a termék a horgászok számára kínálja a legjobb minőséget és teljesítményt. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így az ára nem fogja túllépni a horgászok költségvetését. A zsinór széles körben elérhető a horgászboltokban, és könnyen megvásárolható az online boltokban is.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. A zsinór vastagsága és tartóssága miatt ideális a nagyobb halak fogásához, és az ellenálló képessége miatt hosszú élettartamú. A horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a Kamasaki Super XXL monofil zsinór segít nekik a sikeres horgászatban.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák