Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,12 MM 2000 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-812
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 2000 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-812
Átmérő: 0,12mm
Hossz: 2000m
Szakítószilárdság: 1,85kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. A zsinór hossza 2000 méter, vastagsága pedig 0,12 mm, így garantáltan kiválóan használható bármilyen típusú horgászathoz.

Ez az XXL monofil zsinór rendkívül tartós és ellenálló, így könnyedén bírja a nagyobb halak húzását is. Az anyaga különleges, így nem csak a kopásnak, de az UV sugárzásnak is ellenáll, így hosszú távon is kiváló minőségű marad.

Emellett a Kamasaki Super XXL monofil zsinór rendkívül rugalmas is, így könnyedén beállítható a megfelelő feszültség, ami különösen fontos a nagyobb halak esetében. A zsinór színe is kiválóan látható, így könnyen követhető a halak mozgása, amely nagyban segíti a horgászatot.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minősége és ellenálló képessége miatt kifejezetten ajánlott a nagyobb halak horgászatához, de természetesen használható kisebb halak esetében is. A zsinór mérete és vastagsága nagyon praktikus, így könnyedén használható bármilyen típusú horgászathoz.

A termék előnyei közé tartozik az is, hogy rendkívül könnyen kezelhető, így a kezdő horgászok számára is ideális választás lehet. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór ellenálló képessége és tartóssága miatt hosszú távra tervezett, így nem szükséges gyakran cserélni.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. Könnyen kezelhető, rendkívül tartós és ellenálló, így a nagyobb halak horgászatára is kiválóan alkalmas. Ha minőségi horgászatot szeretnél, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór lesz a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák