Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,25 MM 1000 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-825
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-825
Átmérő: 0,25mm
Hossz: 1000m
Szakítószilárdság: 7,68kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, ami a horgászok számára kínálja a legjobb megoldást. Egy olyan zsinór, amely a legnagyobb halakat is könnyedén megbirkózik, anélkül, hogy a horgászoknak aggódniuk kellene a törés vagy a szakadás miatt.

A zsinór 08 vastagságú és 0,25 mm átmérőjű, ami azt jelenti, hogy elég vastag ahhoz, hogy a legnagyobb halakat is kihúzza a vízből, ugyanakkor elég vékony ahhoz, hogy a horgászok ne kelljen aggódniuk az átláthatósága és a látványa miatt. A zsinór hossza 1000 méter, ami azt jelenti, hogy a horgászok egy hosszabb ideig is használhatják ezt a zsinórt, anélkül, hogy aggódniuk kellene az újratöltés vagy a vásárlás miatt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon strapabíró és tartós, ami azt jelenti, hogy az idő múlásával sem fog elveszíteni a minőségéből. A zsinór anyaga rendkívül erős, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a törés vagy a szakadás miatt, még akkor sem, ha a legnagyobb halakat is kihúzzák a vízből.

A zsinór átlátható, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak könnyű lesz észrevenni, ha a hal elkezdi rágni a csalit, és így időben reagálhatnak. Az átláthatósága miatt a zsinór nagyon kevésbé lesz látható a vízben, és ez azt jelenti, hogy a halaknak nehéz lesz észrevenni, hogy a horgászok milyen csalit használnak.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon könnyen használható. Az egyszerű kezelés és a könnyű csomózás miatt a horgászoknak nem kell túl sok időt tölteniük a zsinór előkészítésével. Emellett a zsinór nagyon sima, ami azt jelenti, hogy a halak nehezebben érzik meg, ha valami furcsa van a csaliban.

Összefoglalva, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór vastagsága és tartóssága miatt a legnagyobb halakat is könnyen ki lehet húzni a vízből, anélkül, hogy a horgászok aggódnának a törés vagy a szakadás miatt. Az átláthatósága azt jelenti, hogy kevésbé látható a vízben, és a könnyű kezelés és csomózás miatt a horgászoknak nem kell sok időt tölteniük a zsinór előkészítésével. Ha szeretnél egy olyan zsinórt, amely kiváló minőségű, tartós és könnyen használható, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák