Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,45 MM 500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-845
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,45
Zsinór hossza: 500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-845
Átmérő: 0,45mm
Hossz: 500m
Szakítószilárdság: 19,61kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,45 MM 500 M egy nagyon értékes és kiváló minőségű horgászzsinór, amely kifejezetten a halászok igényeire lett tervezve. A zsinór egy kiváló minőségű, nagy szilárdságú anyagból készül, amely biztosítja a hosszú távú tartósságot és az optimális erőtartalékot a nagyobb halak fogásához.

Az XXL méretű zsinór 0,45 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy könnyen áthatol a vízben, és a halak nem észlelik a jelenlétét. Ez a vastagság ideális a nagyobb halak fogásához, mivel a zsinór megfelelően bírja a nyomást, amelyet a halak gyakran kifejtenek. A 500 méter hosszúságú kiszerelés pedig elegendő mennyiséget biztosít ahhoz, hogy a halászok hosszabb ideig használhassák a zsinórt.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór emellett rendkívül rugalmas, és hihetetlenül ellenálló. A zsinór nagy szilárdságot biztosít, és nagyon ellenálló a szakadásoknak és a kopásnak. Ez a tulajdonság különösen fontos, ha olyan helyeken halászunk, ahol a halak folyamatosan húzzák a zsinórt, vagy amikor olyan halakat próbálunk megfogni, amelyek erőteljesen küzdenek a horgászat során.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór használata rendkívül egyszerű és kényelmes. A zsinór könnyen csomózható, és könnyen vezethető a horgászboton keresztül. Az XXL méretű zsinór kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására, de a halászoknak nem kell aggódniuk a zsinór nehézkessége miatt, mivel a zsinór könnyű és nagyon könnyen kezelhető.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 08 0,45 MM 500 M egy kiváló minőségű zsinór, amely megfelel a halászok legmagasabb elvárásainak. A nagy szilárdság, az ellenálló képesség és a könnyű kezelhetőség kombinációja kiváló választás a horgászok számára. A termék mérete pedig ideális azoknak a halászoknak, akik nagyobb halakat szeretnének fogni, és olyan helyeken halásznak, ahol a halak nagyon aktívak és küzdenek. Ha a halászat szenvedélye, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a tökéletes választás a sikeres horgászat érdekében.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák