Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,10 MM 2000 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-910
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,10
Zsinór hossza: 2000 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-910
Átmérő: 0,1mm
Hossz: 2000m
Szakítószilárdság: 1,39kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok számára kifejlesztett csúcsminőségű termék, amely az extrém kihívásokra is tökéletesen megfelel. A zsinór hossza 2000 méter, és 0,10 mm vastagságú, ami a legtöbb halászati helyzetben ideális méretnek számít. A termék előnyei között számos olyan tulajdonság található, amelyek a horgászat során értékes segítséget jelentenek.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló kopásállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a zsinór hosszú ideig megőrzi tartósságát és stabilitását. Ez különösen fontos azoknál a horgászoknál, akik nagy halakat akarnak fogni, mert a nagyobb halak sokkal erősebbek, és nagyobb igénybevételnek teszik ki a zsinórt.

A terméknek a hajszálvékony vastagsága ellenére is rendkívül nagy teherbírása van, így a horgászok nyugodtan megbízhatnak benne, hogy a zsinór bármilyen kihívást könnyedén elbír. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeket speciális technológiával dolgoznak fel, hogy azok a lehető legtöbb előnyt biztosítsák a horgászok számára. A zsinór rendkívül rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok könnyedén tudnak dolgozni vele.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór alacsony memóriával rendelkezik, így a zsinór nem tekereg össze, és nem marad nyomás alatt, ami azért fontos, mert így a horgászok könnyebben tudják dolgozni a zsinórral, és az kevésbé sérülékeny. A zsinór kiválóan alkalmas a különböző halászati technikákhoz, beleértve az úszós, a feeder vagy a bojlis horgászatot is.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór számos előnnyel rendelkezik, ami miatt ez a termék a legjobb választás a horgászok számára. A zsinór kiváló minőségű, rendkívül tartós és könnyen kezelhető. A hosszú zsinórméret lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig horgásszanak anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór fogyása miatt. Az alacsony memória és a rugalmasság jellemzői pedig biztosítják, hogy a zsinór könnyen kezelhető és könnyen használható legyen.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a horgászok számára ideális választás, mert kiváló minőségű, tartós, és könnyen kezelhető. A hosszú zsinórméret lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb időt töltsenek a vízparton, és több halat fogjanak. A zsinór alacsony memóriája pedig biztosítja, hogy a zsinór könnyen kezelhető és kevésbé sérülékeny. Ha egy megbízható, tartós és könnyen kezelhető zsinórra van szükséged, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák