Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,16 MM 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-916
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-916
Átmérő: 0,16mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 3,59kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,16 MM 1500 M az egyik legnagyobb kapacitású zsinór a piacon. Ez a zsinór a legjobb minőségű anyagokból készül, így biztosítva van a tartósság és a megbízhatóság.

A zsinór vastagsága 0,16 mm és hossza 1500 méter, így biztosítva van a hosszútávú horgászat lehetősége. A zsinór színe áttetsző, így nem zavarja a halakat az alattuk való mozgásban.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon erős, így bátran használható a nagyobb halak fogásához is. A zsinór nagyon jó ellenálló képességgel rendelkezik a kopás és a szakadás ellen. Ezek a tulajdonságok nagyon fontosak a horgászok számára, mivel a nagyobb halak nagyobb erővel tudnak harcolni a zsinórral és könnyen megsérülhet.

A zsinór nagyon könnyen kezelhető és csomózható, így bármilyen típusú horgászathoz használható. A zsinór nagyon sima felületű, így nem csavarodik össze vagy csomósodik fel, amikor a halakat fárasztjuk. Ez nagyon fontos a horgászok számára, mert a zsinór csomósodása vagy összecsavarodása csökkentheti a horgászat hatékonyságát.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Ez a zsinór nagyon megbízható és tartós, így biztosítani tudja a hosszútávú horgászat lehetőségét. A zsinór nagyon jó minőségű, így biztosítva van a horgászat sikeressége.

Összességében, a Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,16 MM 1500 M egy nagyon jó minőségű és megbízható zsinór, amely tökéletes választás a nagyobb halak fogásához. A zsinór nagyon könnyen kezelhető és csomózható, így bármilyen típusú horgászathoz használható. A zsinór nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik, így biztosítva van a hosszútávú horgászat lehetősége. Ha szeretnél egy nagyon jó minőségű és megbízható zsinórt, akkor ajánljuk a Kamasaki Super XXL monofil zsinórt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák