Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,20 M 1500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-920
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 1500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-920
Átmérő: 0,2mm
Hossz: 1500m
Szakítószilárdság: 5,08kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazi kincs minden horgász számára. Ez a zsinór valóban megfelel a nevének, hiszen XXL méretű, amely lehetővé teszi a nagyobb halak fogását. Ez az erős, tartós és magas minőségű monofil zsinór minden horgász számára a legjobb választás.

Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, ezért rendkívül tartós és erős. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór magas ellenálló képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását. Az anyaga nem csak ellenálló, de kiválóan ellenáll az UV sugárzásnak is, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik.

A zsinór mérete 09 0,20 M 1500 M, ami azt jelenti, hogy 1500 méteren keresztül használható. Ez a hosszú zsinór lehetővé teszi, hogy nagy távolságból is könnyedén horgásszunk, anélkül, hogy aggódnánk a zsinór rövid hossza miatt. A vastagsága 0,20 mm, ami azt jelenti, hogy nagyon vékony, és könnyen csúszik a vízben, ezért a halak nehezebben veszik észre.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló megoldás a horgászok számára, akik a nagyobb halakat szeretnék megfogni. A zsinór kiválóan alkalmas az édesvízi és a sós vízi horgászatra egyaránt. A horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a Kamasaki Super XXL monofil zsinór nem fog elszakadni a nagyobb halak fogása közben.

A zsinór előnyei között szerepel a nagy ellenálló képesség, az UV sugárzás elleni védelem, a hosszú élettartam, a vékony vastagság és a nagy hossz. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű, erős és tartós zsinór, amely a horgászok számára a legjobb választás. Ez a zsinór biztosítja, hogy a horgászok magabiztosan és hatékonyan tudjanak horgászni, és mindig készek legyenek a legnagyobb halak fogására.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák