Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,25 M 1000 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-925
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-925
Átmérő: 0,25mm
Hossz: 1000m
Szakítószilárdság: 7,68kg

A horgászat egy nagyszerű hobbi, azonban ahhoz, hogy sikeres legyünk ebben a sportban, megfelelő felszerelésekre van szükségünk, amelyek közül az egyik legfontosabbak a zsinórok. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik olyan termék, amelynek használatával biztosak lehetünk abban, hogy a horgászatunk sikerrel fog járni.

Az elsődleges előnye a Kamasaki Super XXL monofil zsinórának a tartóssága és az erőssége. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot, és a kiváló ellenállást a nyomásnak. A zsinór 0,25 mm vastagságú, és 1000 méter hosszú, így elegendő zsinórral rendelkezünk, hogy hosszú távra biztosítsuk horgászatunkat.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiválóan alkalmas az édesvízi és a sósvízi horgászatra is. A zsinór megfelelően rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a különböző körülményekhez, és biztosítja a megfelelő horgászati élményt.

A zsinór magas kopásállósággal rendelkezik, így bátran használhatjuk a legnehezebb csalikat is. A zsinór színe áttetsző, így a halak nem fogják észrevenni, hogy a zsinóron van az őket csaló csali.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór könnyen kezelhető, és nem csavarodik össze, így a horgászat során nincs szükségünk arra, hogy időt pazaroljunk a zsinór kibogozására.

A termék előnyeit összefoglalva, elmondhatjuk, hogy a Kamasaki Super XXL monofil zsinór kiváló minőségű, tartós és erős zsinór, amely alkalmas az édesvízi és a sósvízi horgászatra is. A zsinór magas kopásállósággal rendelkezik, és könnyen kezelhető. A zsinór áttetsző színe biztosítja, hogy a halak nem fogják észrevenni, hogy a zsinóron van az őket csaló csali.

Összességében a Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely biztosítja a sikeres horgászatot, és a horgászok számára megfelelő áron érhető el. Ha szeretnénk biztosra menni, akkor a Kamasaki Super XXL monofil zsinór az egyik legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák