Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 09 0,40 M 500 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-940
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 500 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-940
Átmérő: 0,4mm
Hossz: 500m
Szakítószilárdság: 16,63kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretnének biztos lenni abban, hogy a zsinórjuk tartós és megbízható. Ez a zsinór, amely 0,40 mm vastag, 500 méter hosszú és a Kamasaki márkától származik, minden olyan horgászatban használható, amely magas minőségű és tartós zsinórra van szükség.

Az XXL monofil zsinór kiváló minőségű és tartós anyagokból készült, amelyek a legnehezebb kihívásokkal szemben is ellenállnak. Ezt a zsinórt a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően gyártják, így biztos lehet benne, hogy a zsinórja nem fog elszakadni vagy meghibásodni a legrosszabb pillanatokban sem.

Az XXL monofil zsinór 0,40 mm vastagsága azt jelenti, hogy erős és tartós, és bármilyen halat ki tudsz vele fogni. Az 500 méteres hosszú zsinór pedig azt jelenti, hogy sokáig használhatod, mielőtt újra kell cserélned. Ez azt is jelenti, hogy kevesebb időt kell töltened a zsinór cseréjével, és több időd marad a horgászat élvezetére.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon erős és tartós, de mégis nagyon rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog elszakadni, ha a hal nagyon erős és hirtelen megpróbál elszabadulni. Az XXL monofil zsinór azonban elég rugalmas ahhoz, hogy megakadályozza a horgot a kipattanását, így biztos lehet benne, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan tudod kifogni.

Ez a zsinór ideális választás minden horgász számára, aki szereti a kihívásokat és a nagyobb halakat szeretne kifogni. A Kamasaki Super XXL monofil zsinór nagyon erős, tartós és megbízható, így bármikor használhatod, hogy biztos lehess a sikeres horgászatban.

Az XXL monofil zsinór méretei lehetővé teszik a számodra, hogy a nagyobb halakat is biztonságosan és hatékonyan kifogd. A 0,40 mm vastag zsinór a megfelelő szilárdságot és tartósságot biztosítja a nagyobb halak kifogásához. Az 500 méteres hossz pedig biztosítja, hogy sokáig használhatod a zsinórt, mielőtt újra kell cserélned. Ez különösen fontos akkor, ha gyakran horgászol és szeretnél időt és pénzt megtakarítani a zsinórcsere során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák