Kamasaki Super XXL monofil zsinór - 10 0,35 MM 1000 M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30009-035
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 1000 m
1690 Ft 2800 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30009-035
Átmérő: 0,35mm
Szakítószilárdság: 13,21kg

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amelyet kifejezetten a horgászok számára fejlesztettek ki. Azok számára ajánlott, akik egy igazán tartós és megbízható zsinórra vágynak, amely garantálja, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan lehet fogni.

Ez a zsinór a Kamasaki márkának köszönhetően kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A zsinór vastagsága 0,35 mm, ami azt jelenti, hogy bármilyen horgászatot lehet vele végezni, legyen az kisebb vagy nagyobb halakat fogó horgászat.

A zsinór hossza 1000 m, ami azt jelenti, hogy elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy a horgászok több alkalommal is használják a zsinórt, anélkül, hogy aggódniuk kellene a véges mennyiség miatt.

Az XXL jelzés azt jelzi, hogy ez a zsinór kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására is, és hogy a cérna kiválóan ellenáll a kopásnak és az elöregedésnek is. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig is használható, mint más zsinórok, így a horgászoknak nem kell gyakran cserélni a zsinórt.

A zsinór színe általában áttetsző, ami azt jelenti, hogy a halak nem észlelik a zsinórt, és így könnyebb őket becsapni. A zsinór rugalmassága lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságból is dobjanak ki, és könnyen felfüggesszék a csalikat.

A Kamasaki Super XXL monofil zsinór egy olyan termék, amely garantálja a horgászok számára a megbízhatóságot, tartósságot és kényelmes használatot. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és garantálja a horgászok számára a halak biztonságos és hatékony fogását. Ez a zsinór egy olyan termék, amelyet mindenkinek érdemes kipróbálni, aki szenvedélyesen horgászik.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák