THE ONE MONOFIL ZSINÓR 1200m 0,30mm ZÖLD

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31720-030
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 1200 m

4790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31720-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 1200 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 15 lbs
A The One Boat monofil zsinór páratlan tulajdonságokkal rendelkezik. A speciális gyártástechnológiának köszönhetően nagy szakítószilárdság és csomótűrő-képesség jellemzi. A lágy szerkezet, a magas kopásállóság, a minimális nyúlás és a nulla memória teszi a Boat-ot az egyik legjobb zsinórrá.

A THE ONE márkájú 'THE ONE MONOFIL ZSINÓR 1200m 0,30mm ZÖLD' egy kiváló minőségű horgászzsinór, ami minden horgász számára szükséges, hogy hatékonyan tudjon horgászni. A zsinór hossza 1200 méter, ami több mint elegendő ahhoz, hogy a horgászat során ne kelljen folyamatosan cserélni a zsinórt. Ezen kívül a zsinór vastagsága 0,30 mm, ami ideális a nagyobb méretű halak fogásához. A zöld szín pedig a víz alatt kevésbé látható, így a halak kevésbé félnek meg a csalitól.

Az egyik legnagyobb előnye a THE ONE MONOFIL ZSINÓR-nak az, hogy rendkívül erős és kopásálló. Ez azt jelenti, hogy akár a legnagyobb és legmakacsabb halak fogása közben is megbízható és nem fog elszakadni. Emellett a zsinór kiváló rugalmassága miatt is nagyon hasznos, mert könnyen alkalmazkodik a hal mozgásához, így a halak nehezebben tudnak kiszabadulni a horogból.

A zsinór anyaga nagyon jó minőségű, és nem csak az erős kopásállóságnak köszönhetően, hanem azért is, mert rendkívül ellenálló az UV-sugárzásnak, a só- és édesvíznek, valamint a hőnek. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú élettartamú, és nem fog idő előtt elhasználódni.

A THE ONE MONOFIL ZSINÓR nagyon könnyen használható, és könnyen meg lehet kötni vele a horogat, ami rendkívül fontos a horgászat során. Emellett a zsinór puha, így a horogot nem sértheti meg, és nem fogja megakadályozni a csali természetes mozgását sem.

Összességében a THE ONE MONOFIL ZSINÓR 1200m 0,30mm ZÖLD egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálni. A zsinór erős, rugalmas és hosszú élettartamú, így biztos lehet benne, hogy egy hatékony eszköz lesz a horgászat során. A zöld szín pedig eltakarja a zsinórt a víz alatt, így a halak nehezebben veszik észre a horogat. Ha szereted a horgászatot, akkor érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.52

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák