THE ONE MONOFIL ZSINÓR 270m 0,22mm FLUO SÁRGA

Készleten
Cikkszám: EF-31710-022
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 270 m

2690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31710-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 270 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 8 lb
A The One Monofil Casting zsinór egy kiemelkedően magas szakítószilárdságú, alacsony nyúlású horgászzsinór.
Jó csomótűrő képességének és kiváló kopásállóságának köszönhetően a legextrémebb körülmények között is megállja a helyét. Az éjszakai horgászat nélkülözhetetlen eszköze. Rikító sárga vagy zöld színe segít tájékozódni a sötétben történő fárasztások során.

A THE ONE márkájú 'THE ONE MONOFIL ZSINÓR 270m 0,22mm FLUO SÁRGA' egy kiváló minőségű monofil zsinór, amely kifejezetten a horgászok számára készült. A termék előnyei között szerepel a tartósság, az erősség és az optimális csomóképződés. Ezenkívül, a zsinór hihetetlenül könnyű és sima, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén dobjanak és horgásszanak.

A zsinór hossza 270 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok több alkalommal is használják, mielőtt cserélni kellene. Ez a termék kiválóan alkalmas mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára. A zsinór vastagsága 0,22 mm, ami azt jelenti, hogy elég erős ahhoz, hogy könnyedén elbírja a nagyobb halakat is.

A THE ONE MONOFIL ZSINÓR 270m 0,22mm FLUO SÁRGA egy fluoreszkáló sárga színű zsinór, ami a víz alatt rendkívül jól látható. Ez a szín segít a horgászoknak abban, hogy könnyebben kövessék a zsinórt a víz alatt, így nem veszítenek el semmilyen lehetőséget a halak fogására. Ezenkívül, a fluoreszkáló sárga szín segíti a horgászt abban, hogy könnyen kövesse a zsinór állapotát a vízben.

A THE ONE MONOFIL ZSINÓR 270m 0,22mm FLUO SÁRGA egy jó választás a horgászok számára, akik a tartósságot, az erősséget és a könnyű kezelhetőséget keresik. Ez a zsinór könnyen csomózható és könnyedén használható a horgászat során. A horgászok bármilyen típusú horgászatra használhatják ezt a zsinórt, és biztosak lehetnek benne, hogy a halak fogása növekedni fog. Ha szeretnéd kipróbálni a THE ONE MONOFIL ZSINÓR 270m 0,22mm FLUO SÁRGA-t, akkor látogass el a https://epeca.hu weboldalra, ahol megvásárolhatod ezt a fantasztikus terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák