THE ONE MONOFIL ZSINÓR 270m 0,25mm FLUO SÁRGA

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-31710-025
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 270 m

2690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31710-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 270 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 10 lb
A The One Monofil Casting zsinór egy kiemelkedően magas szakítószilárdságú, alacsony nyúlású horgászzsinór.
Jó csomótűrő képességének és kiváló kopásállóságának köszönhetően a legextrémebb körülmények között is megállja a helyét. Az éjszakai horgászat nélkülözhetetlen eszköze. Rikító sárga vagy zöld színe segít tájékozódni a sötétben történő fárasztások során.

A horgászat egy igazán kikapcsolódást nyújtó tevékenység, amely lehetővé teszi a természetben való időtöltést, és a nyugalmat. Azonban, ahhoz hogy a horgászás élménye valóban kifizetődjön, fontos, hogy a megfelelő felszereléssel rendelkezzünk. A THE ONE MONOFIL ZSINÓR 270m 0,25mm FLUO SÁRGA, egy olyan termék, amelynek használata igazán megéri a befektetést. Egy olyan termék, amely tökéletesen alkalmas mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára.

A zsinór mérete 270 méter hosszú, így elegendő hosszúságú ahhoz, hogy szinte bármilyen horgászmódszerhez használható legyen. Az 0,25 mm vastagságú zsinór könnyű kezelhetőséget és rugalmasságot biztosít a felhasználóknak, ami lehetővé teszi a pontosabb, és hatékonyabb halászatot. A fluo sárga szín pedig könnyen észrevehető az áramban, így a horgász számára könnyebb a halak követése, és azok megfogása.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak az, hogy nagyon erős, és strapabíró. Az extrém terhelésnek is ellenáll, így a nagyobb halak megfogása esetén sem kell aggódunk, hogy a zsinór eltörik, vagy megsérül. A zsinór felülete sima, ami nagyon fontos az áramlások miatt. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyen csúszik a vízben, és nem akad meg a vízben lebegő növényeken, vagy más akadályokon.

A THE ONE MONOFIL ZSINÓR 270m 0,25mm FLUO SÁRGA egy nagyon könnyen kezelhető termék. A zsinór könnyen tekerhető, és nem akad össze más felszereléssel, így a felhasználók több időt tölthetnek a horgászattal, és kevesebb időt kell eltölteniük a zsinór rendezgetésével.

A zsinór anyaga egy speciális polimerből készült, amely kiváló minőségű, és hosszú élettartamú. A zsinór nem veszíti el a rugalmasságát, vagy a színét az idő múlásával, így hosszú távon is megbízható használattal számolhatunk.

Összefoglalva, a THE ONE MONOFIL ZSINÓR 270m 0,25mm FLUO SÁRGA egy kiváló minőségű, erős és rugalmas zsinór, amely könnyen kezelhető, és ideális minden horgászmódszerhez. A zsinórt a kezdő és a tapasztalt horgászok is szeretni fogják, és igazán megéri a befektetést. Ha a halászat a szenvedélyed, akkor ez a zsinór valószínűleg az egyik legjobb befektetés, amit tehetünk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák