CARP EXPERT 0,20MM 150M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30100-020
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 150 m

1050 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30100-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 5,30 kg

Carp Expert Carbon monofil zsinór

A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé.

Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt.

A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben.

A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT 0,20MM 150M monofil zsinór' egy olyan termék, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. A zsinór kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A CARP EXPERT zsinór különleges tulajdonságai révén a horgászok számára könnyűvé és hatékonyabbá teszik a horgászatot.

A zsinór átmérője 0,20mm, ami a tökéletes méret a közepes és nagyobb méretű halak fogására. A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok bármilyen helyzetben biztonságban érezzék magukat. A CARP EXPERT zsinór különleges összetétele révén a víz alatt is jól látható, így a horgászok könnyen követhetik a csalit a víz alatt.

Az egyik legnagyobb előnye a CARP EXPERT zsinórnak az, hogy rendkívül erős és tartós. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és az elhasználódásnak. Ennek köszönhetően a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok a legjobb ár-érték arányt kapják.

A CARP EXPERT zsinór a horgászok számára kiváló tapadást biztosít. Az egyenletes felületű zsinór nem csak csökkenti a vízellenállást, de a zsinór könnyen csúszik a horgon, ami kiváló kapást biztosít a halak számára. A zsinór könnyű kezelhetősége és folyékony mozgása révén a horgászok könnyebben elérhetik a kívánt helyet a víz alatt, és hatékonyabbá tehetik a horgászatot.

A CARP EXPERT zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a deformációnak. A zsinór nagy súlybírása és tartóssága miatt a horgászok könnyen foghatnak nagyobb halakat is. A zsinór könnyű kezelhetősége és folyékony mozgása révén a horgászok hatékonyabbá tehetik a horgászatot, és jobb eredményeket érhetnek el.

Összefoglalva, a CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT 0,20MM 150M monofil zsinór' egy kiváló minőségű zsinór, amely kiváló választás lehet minden horgász számára. A zsinór különleges tulajdonságai révén a horgászok hatékonyabbá tehetik a horgászatot, és nagyobb halakat is foghatnak. A zsinór kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, és hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb minőséget kapják a pénzükért.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák