CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30100-022
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 150 m

1050 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30100-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 6,30 kg

Carp Expert Carbon monofil zsinór

A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé.

Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt.

A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben.

A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

Ha a horgászat a szenvedélyed, akkor a CARP EXPERT márkájú 0,22MM 150M monofil zsinór segítségedre lehet a legtöbb kalandos horgászat során. Ez a zsinór nem csak megbízható, hanem tartós is, amely lehetővé teszi, hogy a horgászat során magabiztosan haladj előre.

Az első és legfontosabb előnye ennek a zsinórnak a tartóssága. A CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinór kiváló minőségű anyagból készül, amely hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál. A zsinór vastagsága és hossza lehetővé teszi, hogy a legnagyobb halakat is kifogd. A zsinór elég erős ahhoz, hogy ne törjön el a harc során, de elég rugalmas ahhoz, hogy ne szakadjon meg, amikor a hal igyekszik elmenekülni.

A CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinór következő előnye a könnyű kezelhetősége. A zsinór nagyon sima, ami megkönnyíti a dobást, és a kiváló minőségű anyagból készült, amely nem csavarodik össze vagy csomózik össze. A zsinór kiválóan alkalmas a horgászatra mind a víz felszínén, mind a fenéken, és kiválóan használható mind a bojlizás, mind pedig a csalizás során.

A termék mérete 0,22MM vastagságú és 150 méter hosszú. Ez a méret kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására, és elég hosszú ahhoz, hogy a horgászok messzebbre dobjanak, és könnyebben elérjék a halakat.

A CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinór egy másik előnye a magas sűrűsége. A zsinór magas sűrűsége lehetővé teszi, hogy az úszók a víz felszínén legyenek, ami könnyebbé teszi a halak nyomon követését. A magas sűrűségű zsinór segít abban is, hogy a horgászok észrevehessék, ha a halak próbálnak elmenekülni, és így gyorsan reagálhassanak.

Az utolsó, de nem utolsó előnye ennek a zsinórnak a könnyű tisztíthatósága. A CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinór nagyon könnyű tisztítani, és könnyen eltávolíthatóak róla a koszok és a szennyeződések. Ez különösen fontos, ha a zsinór hosszú ideig van kitéve a környezeti hatásoknak.

Összességében a CARP EXPERT márkájú 0,22MM 150M monofil zsinór egy kiváló választás a horgászok számára, akik megbízható és tartós zsinórt keresnek. A zsinór könnyen kezelhető, és kiváló minőségű anyagból készül, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Ha a horgászat a szenvedélyed, akkor biztosan nem fogsz csalódni a CARP EXPERT 0,22MM 150M monofil zsinórban.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák