CARP EXPERT 0,25MM 300M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30101-025
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

1650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30101-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 8,50 kg

Carp Expert Carbon monofil zsinór

A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé.

Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt.

A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben.

A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT 0,25MM 300M monofil zsinór' termék egy olyan prémium minőségű zsinór, amelyet a horgászok nagyon kedvelnek. Ez a termék a horgászok számára készült, akik elvárják a minőséget és az állóképességet a horgászat során. A CARP EXPERT monofil zsinór kiemelkedő tulajdonságai miatt a legjobb választás a horgászok számára, akik értékelik az erős, tartós és megbízható felszereléseket.

A CARP EXPERT 0,25MM 300M monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az állóképességet a horgászat során. Az 0,25 mm vastagságú zsinór 300 méter hosszúságú, ami ideális hosszúság a közepes méretű halak fogásához. Az erős és tartós zsinór kiválóan alkalmas a különböző horgásztechnikákhoz, beleértve a pontyhorgászatot, a feeder horgászatot, a bojlis horgászatot és a harcsahorgászatot.

A CARP EXPERT monofil zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a sérülésnek, így hosszú ideig használható anélkül, hogy elveszítené az erősségét és az állóképességét. A zsinór nagyon sima, ami lehetővé teszi a horgászhorgok és csalik könnyű áthaladását, így növelve a fogás lehetőségét. A zsinór magas húzószilárdsággal rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is.

A CARP EXPERT 0,25MM 300M monofil zsinór kiválóan alkalmas a hosszú távú horgászatra, mivel az a magas kopásállóságának és állóképességének köszönhetően csökkenti a horgász időt a zsinór cseréjére. A zsinór rendkívül könnyű és kényelmes kezelni, ezért a horgászok könnyedén használhatják a különböző horgásztechnikákat.

Összességében a CARP EXPERT 0,25MM 300M monofil zsinór egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok nagyon kedvelnek. Az erős, tartós és megbízható zsinór kiválóan alkalmas a különböző horgásztechnikákhoz, és nagyon hasznos lehet a hosszú távú horgászat során. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és az állóképességet, és lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. Ha te is egy olyan zsinórt keresel, amely erős, tartós és megbízható, akkor a CARP EXPERT 0,25MM 300M monofil zsinór a legjobb választás a számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák