CARP EXPERT 0,27MM 150M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30100-027
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,27
Zsinór hossza: 150 m

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30100-027
Átmérő: 0,27 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 11,00 kg

Carp Expert Carbon monofil zsinór

A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé.

Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt.

A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben.

A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

A CARP EXPERT márka mindig is a megbízható, minőségi horgászfelszerelések szinonimája volt, és ez a CARP EXPERT 0,27MM 150M monofil zsinór sem kivétel. Ez a zsinór különösen a karphorgászok számára lett kifejlesztve, akiknek szükségük van egy olyan zsinórra, amely biztosítja a tartósságot és az átfogó teljesítményt.

A zsinór mérete 0,27 mm és hossza 150 m, ami ideális méret a karphorgászat számára. A monofilament anyagból készült zsinór nagyon erős, így megállja a helyét a nehéz halak elleni küzdelemben. A zsinór elasztikus, ami lehetővé teszi a halak biztonságos kifogását, és csökkenti a veszteséget.

A CARP EXPERT 0,27MM 150M monofil zsinór magas kopásállósága miatt hosszú élettartammal rendelkezik, így az ár-érték aránya kiváló. A zsinór sima felületű, ami megkönnyíti a dobást, és kisebb ellenállást jelent a vízben. Ezáltal a horgász észrevétlen marad és nem riasztja el a halakat.

A zsinór sötétzöld színe nem csak esztétikus, de a vízben is kevésbé feltűnő, így a halak kevésbé tartanak tőle. A CARP EXPERT 0,27MM 150M monofil zsinór nagyon jól használható a különféle körülmények között, így bármilyen horgászati ​​kaland során segítséget nyújt.

Összefoglalva, a CARP EXPERT 0,27MM 150M monofil zsinór ideális választás a karphorgászok számára, akik megbízható, tartós és átfogó teljesítményre vágynak. A zsinór mérete, színe és kopásállósága kiváló minőséget biztosít, így a horgászat élménye garantált. Ha a legjobb minőségre és teljesítményre vágysz, akkor a CARP EXPERT 0,27MM 150M monofil zsinór az, amire szükséged van.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák