CARP EXPERT 0,27MM 300M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30101-027
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,27
Zsinór hossza: 300 m

1650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30101-027
Átmérő: 0,27 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 11,0 kg

Carp Expert Carbon monofil zsinór

A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé.

Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt.

A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben.

A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

A CARP EXPERT márkájú monofil zsinór a horgászok egyik legjobb barátja lehet a vízparton. Ez a kiváló minőségű zsinór több előnnyel rendelkezik, mint a versenytársai, és a horgászok igényeinek megfelelően lett kifejlesztve.

Az első és legfontosabb előnye ennek a zsinórnek a tartósság. A CARP EXPERT 0,27MM 300M monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek kiváló ellenállást nyújtanak a kopás ellen. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog elszakadni, még akkor sem, ha nagyon nagy halat fogsz.

A második előnye a zsinórnak a horgászok számára az, hogy nagyon sima és könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór eltörése miatt, és nem kell aggódniuk azért sem, hogy a zsinór megakad a vezetőgyűrűkön, ami csökkentheti a dobási távolságot.

A zsinór hossza is előnyös a horgászok számára, mivel 300 méter hosszú. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór cseréjének gyakorisága miatt, és nem kell aggódniuk azért sem, hogy a zsinór elfogyjon, amikor egy nagy halat akarnak megfogni.

A CARP EXPERT 0,27MM 300M monofil zsinór számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A tartósság, a sima felület és a hossz a fő előnyök, amelyeket a horgászok élvezhetnek. Emellett a zsinór könnyen használható, és nagyon megbízható. Ha tehát egy kiváló minőségű monofil zsinór után kutatsz, amely megfelel a horgászati igényeidnek, a CARP EXPERT 0,27MM 300M monofil zsinór a tökéletes választás lehet számodra.

A termék méretei a következők: 0,27 mm vastagságú és 300 méter hosszú. Ez a méret megfelelő lehet a közepes és nagyobb méretű halak fogásához, és nagyon jól használható nagyobb tavakon vagy folyókon. A zsinór színe átlátszó, így nem kell aggódnod azért, hogy a halak észreveszik, és nem fognak harapni.

Azonban, hogy a CARP EXPERT 0,27MM 300M monofil zsinór hosszú élettartamú és hatékony legyen, fontos az is, hogy a horgászok rendszeresen karbantartsák és tisztítsák. Ez biztosítja, hogy a zsinór mindig kiváló minőségű maradjon, és a horgászoknak mindig a legjobb eredményeket nyújtja majd a halak fogásában.

Összességében, a CARP EXPERT 0,27MM 300M monofil zsinór kiváló minőségű termék, amely megfelel a horgászok igényeinek. A diadalmas és megbízható zsinór, amely megbízható és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb halat foghatják meg vele. Ha tehát egy kiváló minőségű monofil zsinór után kutatsz, amely megfelel a horgászati igényeidnek, a CARP EXPERT 0,27MM 300M monofil zsinór a tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák