CARP EXPERT 0,30MM 150M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30100-030
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 150 m

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30100-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 12,10 kg

Carp Expert Carbon monofil zsinór

A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé.

Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt.

A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben.

A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

A CARP EXPERT márkájú monofil zsinór egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy számos horgászhelyet kipróbáljunk, és számos halat fogjunk. A zsinór vastagsága 0,30 mm, ami egy nagyon jó méret, és lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyen áthaladjon a vízben.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a terméknek az, hogy megbízható és tartós. A CARP EXPERT márkájú zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amelynek köszönhetően nagyon ellenálló a kopásnak és a szakadásnak. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig használhatjuk, és kevesebb időt kell töltenünk a zsinór cseréjével.

A zsinór színe sötétzöld, amely nagyon jól illeszkedik a víz színéhez, így nem fogja zavarni a halakat. Ez azt jelenti, hogy a halak nem fognak aggódni a zsinór miatt, és könnyebben csalétekre harapnak.

A CARP EXPERT márkájú zsinór nagyon könnyen használható, és kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati ​​technikákhoz. Azoknak a horgászoknak, akik szeretnek hosszú távolságra dobni, örömmel találják meg ezt a zsinórt, mivel nagyon könnyű és nagyon jó a dobó tulajdonsága.

Ez a zsinór egy nagyon nagy előnye, hogy nagyon kevés emlékezete van. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog megnyúlni, vagy megkötődni, amikor feltekerjük a tekercsre.

Összességében a CARP EXPERT márkájú monofil zsinór az ideális választás minden horgász számára. A zsinór megbízható, tartós, könnyen használható, és kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati ​​technikákhoz. Ha olyan zsinórt keresel, amelynek nagyon jó a dobó tulajdonsága, és amely nem fogja zavarni a halakat, akkor ez a zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák