CARP EXPERT 0,30MM 300M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30101-030
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 300 m

1650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30101-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 12,10 kg

Carp Expert Carbon monofil zsinór

A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé.

Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt.

A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben.

A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

A horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység a világon. Minden horgásznak fontos, hogy a megfelelő felszerelése legyen, hogy a lehető legtöbb halat kapjon ki. Ebben az esetben a CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT 0,30MM 300M monofil zsinór' termék az egyik legjobb választás a horgászok számára. Ez a termék egy olyan kiváló minőségű zsinór, amely különböző előnyökkel rendelkezik.

Az első előny, hogy ez a zsinór kiváló minőségű anyagból készült. Az 100% poliamid anyag biztosítja a tartósságot és a kopásállóságot. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog könnyen eltörni vagy elszakadni, így a horgászok a lehető legtöbb halat kapják ki.

A második előny, hogy a CARP EXPERT zsinór könnyen használható. Az 0,30 mm átmérő és a 300 méter hosszúság ideális a horgászok számára, akiknek szükségük van egy hosszú zsinórra. A zsinór nem csak könnyen vezethető, hanem könnyű is, így a horgászok kényelmesen használhatják a zsinórt, amikor halat próbálnak fogni.

A harmadik előny, hogy a CARP EXPERT zsinór nagyon erős. A 0,30 mm-es átmérő biztosítja, hogy a zsinór elég vastag legyen ahhoz, hogy ellenálljon a nagyobb halaknak is. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy a zsinór elszakad, amikor egy nagyobb halat próbálnak fogni.

A negyedik előny, hogy a CARP EXPERT zsinór szinte láthatatlan a vízben. Ez azért fontos, mert a halak gyakran nagyon óvatosak, és nem fognak megragadni a csalit, ha észreveszik a zsinórt. A CARP EXPERT zsinór azonban szinte láthatatlan a vízben, így a horgászok nagyobb eséllyel fognak halat fogni.

Végül, de nem utolsósorban, a CARP EXPERT zsinór nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Az 0,30 mm-es átmérő és a 300 méter hosszúság ideális a horgászok számára, és a zsinór ára nagyon kedvező. Ez azt jelenti, hogy a horgászok kiváló minőségű zsinórt kapnak egy nagyon kedvező áron.

Összességében, a CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT 0,30MM 300M monofil zsinór' termék egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely nagyon hasznos lehet a horgászok számára. A zsinór könnyen használható, erős, szinte láthatatlan a vízben, és nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Ha egy megbízható és kiváló minőségű zsinórra van szükséged, akkor a CARP EXPERT zsinór az egyik legjobb választás a piacon.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.79

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák