CARP EXPERT 0,32MM 150M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30100-032
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,32
Zsinór hossza: 150 m

1250 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30100-032
Átmérő: 0,32 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 13,50 kg

Carp Expert Carbon monofil zsinór

A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé.

Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt.

A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben.

A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT 0,32MM 150M monofil zsinór' termék egy igazán kiváló minőségű zsinór, amely ideális választás lehet minden horgász számára. A termék előnyeit nézve, az első és talán a legfontosabb, hogy rendkívül erős és strapabíró. A 0,32 mm vastagságú zsinór 150 méter hosszúságban kapható, így hosszú időre elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászat során.

A CARP EXPERT zsinór az egyik legjobb választás a pontyhorgászok számára, akik komolyabb halakra vadásznak. A zsinór rendkívül erős, így a nagyobb halakat is könnyedén ki lehet fogni vele. Az erős anyagának köszönhetően a zsinór ellenáll a kopásnak és a hajlításnak, így a horgászat során nem kell aggódni a szakadás miatt.

A CARP EXPERT zsinór ráadásul nagyon rugalmas, ami azt jelenti, hogy könnyen alkalmazkodik a horgászat során felmerülő különböző körülményekhez, így biztosítva a halak biztonságos és hatékony kiemelését a vízből. Az alacsony nyúlású zsinór kiválóan alkalmas a távoli dobásokra is, így a horgászok még nagyobb távolságból is elérhetik a halakat.

A CARP EXPERT 0,32MM 150M monofil zsinór méretei is ideálisak a horgászathoz. A 150 méter hosszúságú zsinór elegendő mennyiséget biztosít a hosszabb horgászatokhoz is, miközben a 0,32 mm vastagság kompatibilis a legtöbb horgászfelszereléssel. A zsinór könnyen felhelyezhető a legtöbb orsóra, és könnyen használható a horgászok számára.

Az SEO szempontok figyelembevétele érdekében fontos megjegyezni, hogy a CARP EXPERT 0,32MM 150M monofil zsinór egy megbízható, erős és strapabíró termék, amely kiváló minőségű alapanyagokból készült. A zsinór kiválóan alkalmas a pontyhorgászok számára, akik komolyabb halakat akarnak fogni, és a hosszú időre elegendő mennyiség biztosítja a hosszabb horgászatok során is a megfelelő mennyiségű zsinórt. Az alacsony nyúlású zsinór kiválóan alkalmas a távoli dobásokra is, így a horgászok nagyobb távolságból is elérhetik a halakat. Végül, de nem utolsó sorban, a CARP EXPERT 0,32MM 150M monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely megfelel minden horgász számára, aki a legjobb eredményeket akarja elérni a vízparton.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák