CARP EXPERT 0,35MM 150M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30100-035
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 150 m

1250 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30100-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 14,90 kg

Carp Expert Carbon monofil zsinór

A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé.

Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt.

A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben.

A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT 0,35MM 150M monofil zsinór' egy kiváló minőségű, strapabíró és megbízható zsinór, amely tökéletes választás minden horgász számára, aki nagy halakat szeretne fogni és biztosítani akarja, hogy a zsinór ne szakadjon el. Ez a zsinór az egyik legjobb a piacon, és nagyon sok előnyt kínál a horgászok számára.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak, hogy rendkívül erős és strapabíró. A CARP EXPERT 0,35MM 150M monofil zsinór nagy nyomásnak és húzásnak van kitéve, és ez a zsinór képes teljes mértékben megbirkózni a nehéz terheléssel. Ez azt jelenti, hogy a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem szakad el, amikor nagy halakat próbálnak fogni.

Ezenkívül a CARP EXPERT 0,35MM 150M monofil zsinór rendkívül könnyű és sima, ami nagy előny a horgászat során. A sima felület segít csökkenteni a vízellenállást, így a zsinór könnyebben mozog a vízben, ami nagyobb pontosságot és hatékonyságot eredményez a horgászat során. A könnyű súly pedig könnyebbé teszi a zsinór dobását és a halak kifogását.

A CARP EXPERT 0,35MM 150M monofil zsinór méretei 0,35 mm vastagságú és 150 méter hosszú. Ez a méret tökéletesen alkalmas a különböző horgászmódszerekhez, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy különböző típusú halakat fogjanak.

A zsinór színe is nagyon fontos tényező a horgászat során. A CARP EXPERT 0,35MM 150M monofil zsinór árnyalata a víz alatti környezetbe tökéletesen illeszkedik, így a halak nehezebben észlelik a zsinórt, és könnyebben rá tudunk csalni őket.

Összességében a CARP EXPERT 0,35MM 150M monofil zsinór egy nagyon jó választás minden horgász számára, aki megbízható és erős zsinórra van szüksége. Ez a zsinór garantáltan megbirkózik a nehéz terheléssel, és segít neked abban, hogy nagy halakat fogni. A könnyű és sima felület pedig segít abban, hogy hatékonyan és pontosan horgássz. Próbáld ki te is, és tapasztald meg ezt a fantasztikus terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák