CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30100-825
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m

3590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30100-825
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 8,50 kg
A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé. Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt. A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben. A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

Az angolcarp horgászat egyik alapvető eleme a jó minőségű zsinór. A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS egy olyan termék, amely kiváló minőséget és megbízhatóságot kínál a horgászok számára. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogásához, mivel erős és tartós.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS egy nagyszerű választás azoknak a horgászoknak, akik keresik a tartósságot és a megbízhatóságot. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. A zsinór vastagsága 0,25 mm, így megfelelően erős ahhoz, hogy megbirkózzon a nagyobb halakkal is.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS rendkívül könnyen használható. A zsinór sima felülete kiválóan csúszik a vezetőgyűrűkön, így a halak kevésbé észlelik a zsinórt, ami növeli a sikeres fogások esélyeit. A zsinór rugalmas, így a halak harc közbeni mozdulatai sem okoznak problémát.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS hosszú élettartamú, így hosszú távú befektetésnek számít a horgászok számára. A zsinór 1000 méter hosszúságú, ami lehetővé teszi a hosszú dobásokat. A fém dobozban szállított zsinór könnyen tárolható és szállítható.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS előnyei:

- Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak.
- 0,25 mm vastagságú, így megfelelően erős ahhoz, hogy megbirkózzon a nagyobb halakkal is.
- Könnyen használható, sima felülete kiválóan csúszik a vezetőgyűrűkön.
- Rugalmas, így a halak harc közbeni mozdulatai sem okoznak problémát.
- 1000 méter hosszúságú, lehetővé teszi a hosszú dobásokat.
- Fém dobozban szállított, könnyen tárolható és szállítható.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS egy nagyszerű választás azoknak a horgászoknak, akik megbízható és tartós zsinórra vágynak. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. A zsinór könnyen használható, rugalmas és hosszú élettartamú. A fém dobozban szállított zsinór könnyen tárolható és szállítható, így ideális választás a horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.79

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák