CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30100-830
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 1000 m

3590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30100-830
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 12,10 kg
A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé. Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt. A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben. A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a modern horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a zsinór első osztályú anyagokból készült, amelyek biztosítják a nagy terhelésű horgászat során szükséges tartósságot és erőt. A zsinór által biztosított kiváló minőségű teljesítmény lehetővé teszi, hogy a horgászok magabiztosan halasszanak ki a vízbe.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS kiváló választás a horgászok számára, akik értékelik a minőséget és a tartósságot. Az 1000 méter hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszabb távolságból is horgásszunk, és a 0,30 mm vastagság kiváló ellenállást biztosít a nagyobb halak ellen. A fém doboz pedig megvédi a zsinórt a károsodásoktól és a környezeti hatásoktól, így garantálva a hosszú élettartamot.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS előnyei közé tartozik az is, hogy rendkívül könnyen használható. Az egyenletes és sima felület lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyen csússzon a vezetőkön, és a megfelelően kiválasztott méretnek köszönhetően a horgászok könnyen kiválaszthatják a megfelelő zsinórt az adott célra.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS ideális választás a horgászat számos formájához. Használható édesvízi és sós vízi horgászat során is, és kiválóan alkalmas az állóvízi és a folyóvízi horgászathoz is. A kiváló minőségű anyagokból készült zsinór magas szakítószilárdsággal rendelkezik, így biztosítva az erős halak elleni ellenállást.

Összességében a CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS egy kiváló minőségű és tartós horgászzsinór, amely megfelel a modern horgászok igényeinek. A zsinór könnyen használható, és ideális a különböző horgászati ​​formákhoz. A 1000 méter hosszúság és a 0,30 mm vastagság kiváló ellenállást biztosít a nagyobb halak ellen, és a fém doboz megvédi a zsinórt a károsodástól. Ezt a zsinórt ajánljuk mindazoknak, akik a minőséget és a tartósságot keresik a horgászatban.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák