CARP EXPERT BLACK monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30100-840
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 1000 m

4390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30100-840
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 18,70 kg
A Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikroszövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé. Kitűnően használható szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt. A fekete zsinór sötét színe miatt sokkal eredményesebben használható a kevés fényt áteresztő, nagy mélységekben, vagy az áradó vizekben. A könnyű, nagy szakítószilárdságú, süllyedő damil tökéletesen megfelel akár a fenekező pontyozó, akár a könnyebb felszerelést igénylő feeder horgászathoz.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór egy igazi kincs a horgászok számára. A zsinór hossza 1000 méter, a vastagsága pedig 0,40 mm, ami azt jelenti, hogy bármely halat kifoghatunk vele. A zsinór fémdobozban kerül forgalomba, így praktikus tárolás és szállítás biztosított.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór kiváló minőségű, erős és tartós. A monofil anyagból készült zsinór kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, például az erős UV-sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és a korróziónak. A zsinór színe fekete, ami különösen fontos a horgászat során, mivel a fekete szín kevésbé feltűnő a halak számára, így könnyebben meg lehet fogni őket.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór rendkívül rugalmas és a forgódobozban való tárolásnak köszönhetően könnyen kezelhető. A zsinór szakítószilárdsága kiváló, így akár a legnagyobb halakat is kifoghatjuk vele. A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór kiválóan alkalmas mind a horgászat kezdőknek, mind a tapasztalt horgászoknak. Egy biztos, hogy a zsinór használatával felejthetetlen élményekben lesz része.

Az előnye a CARP EXPERT BLACK monofil zsinórnak, hogy könnyen kezelhető és rendkívül tartós. A zsinór színe fekete, ami nemcsak szép, de a horgászat során is fontos szerepet játszik. A monofil anyagból készült zsinór kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak és a zsinór vastagsága miatt, akár a legnagyobb halakat is kifoghatjuk vele. A forgódobozban való tárolásnak köszönhetően a zsinór rendkívül könnyen kezelhető, ami különösen fontos a horgászat során.

A CARP EXPERT BLACK monofil zsinór egy igazi minőségi termék, amelyet a tapasztalt horgászok is ajánlanak. A zsinór hossza és vastagsága miatt, bármilyen halat kifoghatunk vele. A forgódobozban való tárolásnak köszönhetően pedig rendkívül praktikus és könnyen kezelhető. Ha szeretnél egy kiváló minőségű monofil zsinórral horgászni, akkor a CARP EXPERT BLACK monofil zsinór a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák